Mi a top 10 város Magyarországon ?
Melyik a kedven 10 városod itthon ? Ez nyilván mindenkinek szubjektív tehát saját véleményre vagyok kíváncsi.
Nálam:
-Siófok
-Balatonfüred
-Budapest
-Tata
-Esztergom
-Tapolca
-Veszprém
-Pécs
-Sopron
-Eger
+1 habár nem külön város de Lillafüred
Gyula
Pécs
Balatonfüred
Tiszafüred
Poroszló
Gyöngyös
Mátrafüred
Lillafüred
Ennyi jutott eszembe. Sok a -füred 😀
Legtöbb városunk (mint általában mindenhol a városok) olyan, hogy van 1-2 érdekes és szép hely, látnivaló benne, de összességében meg tök egyforma, lepukkant mindennapi mint akármelyik másik.
Esztergom nekem például elég nagy csalódás. Persze vannak szép részei amit kötelező megnézni, de mellette olyan szinten lepukkant lepratelep, mintha nem lakna ott senki. Nem akarok senkit megbántani, de elég kihalt.
Ettől függetlenül persze van annyi látnivalója, ami megér egy napot.
De például Tapolca kifejezetten pozitív csalódás volt, tényleg benne van a Top 10-ben.
Ha kell 10-et mondjak:
Eger
Gyöngyös (nekem mindig hasonló érzésem van, mintha Egerben lennék).
Szentendre
Budapest
Nagymaros
Visegrád (kettő együtt mint Dunakanyar)
Veszprém
Így hirtelen ezek, de megmondom őszintén én a Dunántúli részeken baromi ritkán jártam, Győr, Kőszeg, Keszthely, Sopron mind olyan, hogy 20+ éve láttam, szóval nem teszem bele a felsorolásba.
Budapest
Pécs
Szeged
Miskolc
Győr
Sopron
Kőszeg
Vác
Szentendre
Esztergom
Veszprém
Visegrád
Lillafüred
Tapolca
Balatonfüred
Tata
Szentendre
Pécs
Kőszeg
Szeged
+2 Győr és Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!