Ciki lenne egyedül a nyáron a Balcsira lemenni?
7. vo
Szerintem ne fizesd másnak, csak ha az asszisztenseddel mentek. Ha ilyen nincs, akkor inkább ne, mert csak adósnak érezné magát. Neked sem biztos, hogy jó lenne, mert akkor ne legyen semmi beleszólása, mert Te fizeted.
Furának találja, hogy két azonosnemű menjen nyaralni. Sőt, már egy nyaralása van, most fizessen még egyet... Vagy egy sincs, spórol vmire, közben meg költse el másra.
Ne haragudj rájuk, ezeregy oka van, hogy nem mennek, a legutolsó, hogy messze van. Menjetek közelebb, de hát Te meg messzebb mennél. Az is lehet, nem egy strandolós típus, feküdni a napon, nincs megelégedve az alakjával, akár 60 kg, akár 90.
Indulj el egyedül, érezd jól magad! Hátha van ott városjárás túristáknak, vmi program a strandon. Voltam Hévizen pár éve, sok volt az egész napos fekvés, úszás, a városból semmit nem láttam, mert nem én döntöttem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!