Ciki lenne egyedül a nyáron a Balcsira lemenni?
Ha nincs kivel menned, de mehetsz, akkor menj! Én a Velencei tavat bringáztam körbe pár éve egyedül, de még most is örömmel gondolok rá. Nem volt unalmas, bár nem ismerkedtem közbe, néhány strandra lementem egy mártózásra, cuccomra figyeltem, tényleg csak egy mártózás volt és mentem tovább. Jó lett volna beszélgetni ismeretlenül, de akkor érdekelte volna, mit keresek egyedül az ország másik végéből. Végül is, családi nyaralás volt, de én kiszáltam biciklivel, mert a városnézést untam volna. Este, sötétedéskor jöttek értem. Nem bántam meg.
Szerintem próbáld ki, nincs vita, hogy kit, mi érdekel, meddig, miért. Nyilván alkalmazkodni kell a többséghez társaságban, én akkor mást próbáltam és nem bántam meg. Nem szoktam emlegetni társaságban az egyedüli utat. :(
Ismerek idősebb női munkatársat. Egyedül ment törökbe.
Cikinek szerintem nemaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!