Mennétek Balatonra nyaralni ha jóval olcsóbb lenne mint külföld?
Mennétek Balatonra nyaralni ha jóval olcsóbb lenne mint külföld?
Igen, mindenképp. Nem Magyarországon élunk, de szeretjuk a Balatont és kornyékét, bár inkább kulfoldre megyunk, de 1-2 évente el szoktunk menni pár napra. Amugy szomoru, hogy a magyarok nem értékelik, amilyuk van, pedig Magyarország nagyon szép hely.
Ez nem így működik, hogy Balaton, meg külföld. A Balatonon is van drága, meg olcsó szállás, külföldről nem is beszélve.
Mi megyünk a Balatonra, nagyon szeretem.
Mivel én nem járok vagy legalábbis még nem jártam külföldre és így is ki lehet hozni olcsóbban a Balatont, így Balaton. Vagy ha nem is Balaton, akkor Velencei-tó vagy teljesen alternatív más hely.
Már ha csak a külföldi utazást és hotelt vesszük alapul, onnantól is drágább. Nem tudom, hogy hogyan lehet ezt így gondolni. Meg lehet úgy is oldani, hogy kikeresem az olcsó és mégis jó helyeket. Példának okáért Balatonalmádi tele van normális árú jó éttermekkel. Ez nem szűkölködés, csak leleményesség.
13 akkor te vagy unalmas. Nekem sose volt uncsi a Balaton
16 mi Balatonalmádiba megyünk 4*hotelbe (reggeli, vacsora) 160ezerből kijön, főszenba. Sőt láttam áll inclusivos hotelt is 2fő 200ezer Ft. Ennyi
Ha jóval olcsóbb lenne, akkor igen. Mi régen jártunk a Balcsira, azért szoktunk le róla, mert kb. ugyanannyi pénzből tudjuk kihozni a tengerpartot is, de azért az mégiscsak tengerpart, sokkal többet ad.
Épp ezt mondtam, hogy akkor érné meg belföldön nyaralni, ha lényegesen olcsóbb lenne, de ha nem nagyon van érezhető különbség, akkor nyilván inkább külföldre megy az ember, mert egy tengerpart szebb és izgalmasabb, teljesen más minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!