Magyarországi nagyvárosokban (pl Debrecen, Szeged, Győr stb ..) ugyanúgy sok a külföldi, mint Budapesten? A mostani helyzet is érdekelne, illetve az ukránok és a bevándorlók/vendégmunkások előtti idők is.
Budapesti vagyok és érdekelne, hogy más nagyvárosban is ennyire "színes" lakosság/környezet stb...
Itt ugye ha felszáll az ember a villamosra akkor fele magyarul a másik fele angolul vagy egyéb nyelven beszél.
Nem csak erre a 3 városra vagyok kíváncsi természetesen, bármelyik másikra.
Köszönöm szépen! :)
#13 Senki nem csodálkozik rajta... a tegnapi rendelésemet is magyar futár hozta amúgy. Most meglepően sok kedves magyarral is találkoztam, korábban volt egy tuskó szériám velük. :DD
"Debrecenben meg egyébként sem nehéz utolsó türhő sutyerákokkal találkozni, mert a helyi lakosság jelentős részét teszik ki,"
Ezt is észrevettem, nem az Alföldön szocializálódtam, így aztán nekem nagyon furcsa, ahogy errefelé néhányan miket meg nem engednek maguknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!