Magyarországi nagyvárosokban (pl Debrecen, Szeged, Győr
stb
..) ugyanúgy sok a külföldi, mint Budapesten?
A mostani helyzet is érdekelne, illetve az ukránok és a
bevándorlók/vendégmunkások előtti idők is.
Figyelt kérdés
Budapesti vagyok és érdekelne, hogy más nagyvárosban is ennyire "színes" lakosság/környezet stb...
Itt ugye ha felszáll az ember a villamosra akkor fele magyarul a másik fele angolul vagy egyéb nyelven beszél.
Nem csak erre a 3 városra vagyok kíváncsi természetesen, bármelyik másikra.
Debrecenben igazából szerintem már full megszokottak a külföldiek, nekem barátaim is vannak közülök, pl. Kosárpályárol, ha valami külfi kaját megkívanok, tudok valasztani, h melyik autentikus helyemről rendeljek. Győrben is van rálatásom, ott csak osztrákoktól átlépő emberek vannak kb. Meg a gyárakban jobb eletremenyében dolgózo, "nyomornegyedben" élő sori munkások sajnos:/
2024. ápr. 17. 23:56
12/15 anonim válasza:
7 Sajnos nem, 10 rendelesbol kb 6ot meg magyarok hoznak ki nekem a woltrol... azert sajnos, mert abbol a 6bol 3 altalaban vmi mucsai bunko. Akkor inkabb hozza ki a kedves azsiai, de velem ne bunkozzon, miattam kap fizut! Vagy menjen mashova dolgozni...
2024. ápr. 20. 00:54
13/15 anonim válasza:
12# Debrecenben napi 10 szembejövő bringás futárból 9 tuti biztos, hogy ázsia, afrikai, vagy közel keleti és még nem is túlzok, mert ha olyan a széljárás akkor simán van, hogy 10-ből 10 lesz migráns. Persze vannak magyar futárok is, de ne csodálkozz már, ha nem a kulturkörből kerülnek ki. Debrecenben meg egyébként sem nehéz utolsó türhő sutyerákokkal találkozni, mert a helyi lakosság jelentős részét teszik ki, ráadásul meglepő módon az egyetemet végzettek közt is ugyanolyan arányban vannak mint a 8 általános földműves jobbágyok közt.
2024. ápr. 20. 03:09
14/15 anonim válasza:
Sopronban is van azért ázsiai elég sok,meg négereket,ukránokat is lehet látni azért.Meg persze a sok osztrák a határ miatt. Pedig Sopron csak olyan 80 ezres település.
2024. máj. 21. 00:32
15/15 anonim válasza:
#13 Senki nem csodálkozik rajta... a tegnapi rendelésemet is magyar futár hozta amúgy. Most meglepően sok kedves magyarral is találkoztam, korábban volt egy tuskó szériám velük. :DD
"Debrecenben meg egyébként sem nehéz utolsó türhő sutyerákokkal találkozni, mert a helyi lakosság jelentős részét teszik ki,"
Ezt is észrevettem, nem az Alföldön szocializálódtam, így aztán nekem nagyon furcsa, ahogy errefelé néhányan miket meg nem engednek maguknak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!