Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarországi nagyvárosokban...

Magyarországi nagyvárosokban (pl Debrecen, Szeged, Győr stb ..) ugyanúgy sok a külföldi, mint Budapesten? A mostani helyzet is érdekelne, illetve az ukránok és a bevándorlók/vendégmunkások előtti idők is.

Figyelt kérdés

Budapesti vagyok és érdekelne, hogy más nagyvárosban is ennyire "színes" lakosság/környezet stb...

Itt ugye ha felszáll az ember a villamosra akkor fele magyarul a másik fele angolul vagy egyéb nyelven beszél.

Nem csak erre a 3 városra vagyok kíváncsi természetesen, bármelyik másikra.

Köszönöm szépen! :)

ápr. 8. 15:51
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Debrecenben igazából szerintem már full megszokottak a külföldiek, nekem barátaim is vannak közülök, pl. Kosárpályárol, ha valami külfi kaját megkívanok, tudok valasztani, h melyik autentikus helyemről rendeljek. Győrben is van rálatásom, ott csak osztrákoktól átlépő emberek vannak kb. Meg a gyárakban jobb eletremenyében dolgózo, "nyomornegyedben" élő sori munkások sajnos:/
ápr. 17. 23:56
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
7 Sajnos nem, 10 rendelesbol kb 6ot meg magyarok hoznak ki nekem a woltrol... azert sajnos, mert abbol a 6bol 3 altalaban vmi mucsai bunko. Akkor inkabb hozza ki a kedves azsiai, de velem ne bunkozzon, miattam kap fizut! Vagy menjen mashova dolgozni...
ápr. 20. 00:54
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
12# Debrecenben napi 10 szembejövő bringás futárból 9 tuti biztos, hogy ázsia, afrikai, vagy közel keleti és még nem is túlzok, mert ha olyan a széljárás akkor simán van, hogy 10-ből 10 lesz migráns. Persze vannak magyar futárok is, de ne csodálkozz már, ha nem a kulturkörből kerülnek ki. Debrecenben meg egyébként sem nehéz utolsó türhő sutyerákokkal találkozni, mert a helyi lakosság jelentős részét teszik ki, ráadásul meglepő módon az egyetemet végzettek közt is ugyanolyan arányban vannak mint a 8 általános földműves jobbágyok közt.
ápr. 20. 03:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Sopronban is van azért ázsiai elég sok,meg négereket,ukránokat is lehet látni azért.Meg persze a sok osztrák a határ miatt. Pedig Sopron csak olyan 80 ezres település.
máj. 21. 00:32
 15/15 anonim ***** válasza:

#13 Senki nem csodálkozik rajta... a tegnapi rendelésemet is magyar futár hozta amúgy. Most meglepően sok kedves magyarral is találkoztam, korábban volt egy tuskó szériám velük. :DD

"Debrecenben meg egyébként sem nehéz utolsó türhő sutyerákokkal találkozni, mert a helyi lakosság jelentős részét teszik ki,"

Ezt is észrevettem, nem az Alföldön szocializálódtam, így aztán nekem nagyon furcsa, ahogy errefelé néhányan miket meg nem engednek maguknak...

máj. 21. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!