Mit lehet tenni, ha a hotel szaunáját nem szabályszerűen használják a vendégek és a szálloda a füle botját sem mozdítja, ha szólok?
"Az biztos, hogy soha többé nem megyünk abba a hotelba, de ilyenkor milyen lehetősége van egy vendégnek?"
Ennel tobb nem nagyon.
Illetve leirod a tapasztalataidat a foglalasi oldalon/ a szallas facebook-jan
A személyzet nem fog szólni, nekik nem az a lényeg hogy te mit gondolsz.
Ha 10 bunkó csöpögő szörfgatyába dobozos sörrel a kezében fog ülni a deszkán és csak egyedül te használsz lepedő/törülközőt, akkor a személyzet téged fog raplisnak ítélni, mert a többi 10 "jól érzi magát".
Nekik a vendég hangulata a fontos.
Hasonló példa az étteremben a vacsoránál dress-code.
A párodon szoknya-blúz, te zakóban, ők meg köntösbe és flip-flop papucsba túrkálnak a svédsztalon.
Megszokott dolog.🤔
Csatlakozom a többiekhez: amit lehetett azt te megtetted. Ezen kívül már csak az értékelésben tudod jelezni ezt a problémát.
Ami a szabályok be nem tartását illeti, én rendre találkozom ezzel a jelenséggel cseh, szlovák vendégek részéről is. Őket is rendre külön kell figyelmeztetni.
És egy adalék a végére: Zalakaros, mostani hétvége. A személyzet tényleg ügyel arra, hogy a szabályok be legyenek tartva és ez általában sikerül is. De van rés a pajzson: benyitva a kis finn kabinba egy párocskát látok papucsban(!) üldögélni! Én nem szóltam, de nem is zavartattam magam: csak magam alá terítettem lepedőt. Amikor át akartak menni a gőzbe lepedőstől(!), akkor vette észre a szaunamester hogy mi van és kedvesen, de hatátozottan rájuk szólt. Slusszpoén: osztrákok voltak. :)
Tényleg annyit tudsz tenni, hogy véleményben jelzed a szállodának, ill. nem mész oda többet.
Én Kehidakustányba járok szaunázni, ott a személyzet komolyan veszi a szabályokat. Ha megpróbálsz fürdőruhában bemenni akkor rádszólnak és levetetik veled. A merülő előtt is jelzik, hogy zuhanyozz előtte. Egy-egy szeánsz után ki is hangsúlyozzák, hogy előbb zuhany, aztán lehet merülni.
Pár hete voltam Kehidán és a szaunamester beszélgetett valakivel és teljesen meg volt lepődve, hogy valaki fürdőruhában szaunázik. Mondta, hogy ő úgy tanulta, hogy fürdőruha nélkül kell.
Jött asszem 3 srác és látszott rajtuk, hogy nem voltak még itt, mondták is nekik, hogy fürdőgatyát le kell venni. Szégyenlősködve, de levették.
Szerintem leginkább attól függ ez a dolog, hogy ki a szaunamester. Egy komoly szaunamester nem enged be fürdőruhást a szaunába. Aki meg csak azért van ott mert dolgozni kell meg teljen már el a nap az tesz rá magasról.
Szóval én Kehidát ajánlom, ha ebben a tekintetben komolyabb helyre akarsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!