Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Wellness hotelben nem üzemelő...

Wellness hotelben nem üzemelő szolgáltatások. Korrekt ez?

Figyelt kérdés

Adott egy wellnesshotel, ahol 120e körül van egy éjszaka, lefoglalod hónapokkal előre 2 éjszakára, majd 3 nappal érkezés előtt közlik emailben, hogy felújítás miatt pl a nagy gyerek játszóház is zárva van. 4 és 6 éves gyerekekkel nyilván fontos lett volna, ez is szempont volt választásnál, hogy van gyerekjatszóház. Persze mondták van XBox szoba (nem 4-6 éveseknek való szerintem) meg játszószoba (szintén nem a 4-6 éveseknek való már a kiskonyha meg a plüssök stb) meg játékterem (fizetős zsetonokkal, szintén nem annyira 4-6 éveseknek való, de nagyrészt itt játszottak kb +20 ezer forintnyi zsetonért)

Kompenzáció 0

Legalább akkor béreltek volna valami ugrálóvárat stb hogy ilyen korú gyerekeknek is legyen valami.

Eléggé nem korrekt, hogy erről akkor szólnak, amikor már lemondani sem lehetett volna a foglalást.

Tapasztaltatok már hasonlót? Ilyenkor tényleg ennyi, így jártál, nem üzemel egy szolgáltatás és kész?

2024. febr. 20. 11:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Fellépés kérdése. Ezt azzal teszik meg, akivel megtehetik. Én pl ilyen beletörődős típus vagyok, de ismerősöm olyan balhét csapna ilyenért, h féláron kapná a szobát, ez biztos. Nem vicc, volt rá példa még pitibb okok miatt is. Fogalmam sincs hogy tudja elintézni az ilyeneket egyfolytában. Sztem életében nem fizetett még soha nyaralásért teljes árat.
2024. febr. 20. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát korrektnek semmiképpen nem mondanám.

Az, hogy ilyenkor esetleg olcsóbb az egész, nem jelenti, hogy akkor a meghirdetettnél kevesebb szolgáltatásra kellene számítani...

Az érthető lenne, hogy a "holtszezonban" akarnak felújítani, de akkor már jó előre közölni kellett volna, hogy pl. az erre a hónapra tervezett foglalások esetében ez a szolgáltatás nem lesz elérhető, és akkor ennek tudatában foglaltak volna az emberek.

Így három nappal előtte jelezve az lett volna a minimum, hogy felajánlják az ingyenes lemondás lehetőségét, vagy ugyanezen az áron átfoglalást egy másik időpontra.

2024. febr. 21. 22:47
 13/15 anonim válasza:
Megírod, mi lett a megegyezés?
2024. febr. 24. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne nagyságrendileg.
2024. febr. 24. 16:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Privátban megírtam :)
2024. febr. 25. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!