Melyik fürdőhelyet ajánlanátok a lenti esetben?
3 éves enyhén autista gyermek, aki szeret mindent felfedezni, de mellette kell lennem a medencében a mozgáskordináció miatt, 16 éves nagyfiú imádja a csúszdákat, meg anya-apa akiknek jó ha a gyerekeknek jó.
Sok helyen vannak fura, vagy nekünk nem előnyös szabályok. Pl.: gyerekmedencében szülő nem lehet. Ugye muszáj mellette lennem. Vagy csak fecskében lehetnek a férfiak, a nagyfiam és férjem elég szégyenlősek, így matad a rövid fürdőnadrág.
Nos szavaznátok, írnátok hol mire figyeljünk, kaját inkább vigyünk-e ... Már volt nagyon rossz tapasztalat. A Miskolctapolcai fürdőben az autimnak nem kaptam a büfében kaját, mert elfogyott, de 1 órát álltam sorba. Bent meg hideg sültkrumplit. Jajjjj de fájó pont volt a barlangfürdő csodája közepette 400 km-t utaztunk érte Zalából.
Nos a kicsi miatt fel kell készülnöm mindenre.
Ezt a fecskés sztorit hogy kell elképzelni? Odament hozzátok a diákmunkás úszómester kislány, hogy uram, azonnal menjen el, és jöjjön vissza olyan gatyában, ami nem takar ennyit!" ?
Uszodában mondanak ilyet (mert a fürdőnadrág lelassít, nem lehet benne rendesen úszni), de fürdőben biztos nem.
Az biztos, hogy gyógyvizes kinti-benti termál élmény stb volt.
Nade azért ajánlhattok a fenti kérdésre is fürdőt 😂
A fecskés fürdő érdekes lehet !
Ugyanis olyan van, több termálfürdőben is, hogy textilmentes napot tartanak, több ilyenen voltam már ! De oda előre kell bejelentkezni, és fecske SEM lehet rajtad ! Bár volt olyan hely, előttem jött egy család 2 tizenéves fiúval, hogy fürödnek.Vidékről és nem tudtak a zártkörű rendezvényről. Beengedték a pénztárnál őket, azzal a feltétellel, hogy ők is meztelenre vetköznek. Érdekes volt, mert a fiúk és az anyukájuk először zavarban voltak, de egy óra mulva felszabadultan ugráltak a vízbe, játszottak, élvezték a fürdést.
Mindhárom helyre elmentünk.
1. visszamentem, hogy 6000 Ft visszajár a belépőből ... bent gyerek medence is kikapcsolva, stb. De nem volt rossz.
2. Drága, de jó volt. Felét se láttuk, mert a vizivilág 40 fokban 3 órán keresztül elég lett az idegrendszerének.
3. Kettő között valahol árban, nyüzsiben, de hétköznap nem volt büfé csak étterem. Az is jó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!