Holnap megyünk a családdal Budapestre, mit ajánlotok mit nézzünk meg ott?
Figyelt kérdés
Eddig a Parlament van betervezve illetve a WestEnd. További ötleteket várok. Köszönöm szépen.2010. okt. 22. 19:21
1/8 anonim válasza:
Budai Vár, Állatkert, Gellérhegy, Margitsziget, Bazilika (persze 1 napba alig fér bele valami).
2/8 anonim válasza:
az üzletek zárva lesznek holnap a WestEndben.
Gyerekekkel mentek? Mert ha igen, akkor állatkertet ajánlom. Vagy Gellért hegy, libegőzés ilyesmi.
4/8 anonim válasza:
előző vagyok.
Józsefvárosi piac ilyet úgy sem láttok máshol.....
6/8 anonim válasza:
Nemzeti-,Szépművészeti Múzeum. Bár nem tudom, holnap nyitva lesznek-e. Budai vár, Lánchíd, Citadella, Mátyás-templom, Vajdahunyad-vára, Parlament, Állatkert, Vidámpark, Tropicarium, Millenáris Park. Most hirtelen ennyi jutott eszembe:)
8/8 Üdülni akarok válasza:
Szerintem menjetek a TV székház elé nosztalgiázni :)
Viccet félretéve.
Ha kisebb gyermekekkel mentek és sok időtök van, akkor az állatkert egy jó időtöltő hely.
Még javában tart a múzeumok őszi fesztiválja, sok múzeumban vannak érdekesnek tűnő interaktív tárlatok.
pl. Történelmi Múzeumban - tapintható régészet
Műszaki és Közlekedési Múzeum - száz vasutat, ezeret (játékos foglalkozással)
Szépművészeti Múzeum - Kezet rá! (bejelentkezés szükséges)
A sétahajózásban nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!