Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten melyik strandra...

Budapesten melyik strandra lehet gyerekkel menni?

Figyelt kérdés
2 éves gyerekkel mennénk strandra Budapesten. A palatinust néztem, de a dandárba se lehet 14 év alatt. Ajánljatok légyszi egyet
2024. jan. 4. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Strandra szerintem mindegyikre lehet, fürdőbe vannak korlátozások.
2024. jan. 4. 11:40
 2/9 A kérdező kommentje:

Na tehát strand alatt értek olyan medencés helyeket ahova gyereket lehet vinni

Dandár, gellért fürdő honlapja úgy indít, hogy 14 év alatt nem lehet menni

2024. jan. 4. 11:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja és. A jövőhéten szereetnék. Menni
2024. jan. 4. 11:47
 4/9 anonim válasza:
84%
Nézd végig az összes budapesti fürdőhelyet és válaszd ki, ami a kritériumoknak megfelel, senki sem fogja ezt megtenni helyetted.
2024. jan. 4. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Aquaworld, ott még jól is érezné magát a babapancsolóban.
2024. jan. 4. 11:56
 6/9 anonim válasza:
100%
Pesterzsébeti jódos-sós gyógyfürdő.
2024. jan. 4. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

A Gellért fürdőbe lehet 14 év alatti gyerekkel menni, csak a gyógyvizes medencékbe nem mehetnek be. Mivel írtad, hogy nem lehet 14 év alatt menni, rákerestem, mert pont yan fürdőbe mennék, ahol nincsenek kisgyerekek. Nincs velük bajom, de ha fürdőzni, ki kapcsolódni megyek strandra, nem hiányzik a visítás. Szóval sajnos a Gellértbe mehettek.

"A gyógymedence 14 éven aluliak számára csak orvosi rendelvényre vehető igénybe. Ennek hiányában 14 éven aluli személy nem tartózkodhat gyógymedencében. 6 éven aluli, továbbá úszni nem tudó 14 éven aluli gyermek csak felnőtt felügyelete mellett veheti igénybe a fürdőmedencéket."

2024. jan. 4. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:
A Dandárról mostanában csak rosszakat írnak, Állítólag nagyon lepusztult. A Gellértnél én csak a masszázsra látok korlátozást
2024. jan. 4. 13:54
 9/9 aHermann ***** válasza:
81%

Szia!

Ha az Aquaworld húzós Neked árban, akkor a pesterzsébeti és a csillaghegyi fürdő is jó opció. Van elég jó pacsa részük.

2024. jan. 4. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!