Szeretnék túrázni, de félek. Veszélyes állatok vannak magyarországon?
Nem kell fêlni, nem fog megtámadni semmilyen állat. Jobban félnek ők az embertől. Amint érzékelik, hogy a közelükben vagy, menekülőre fogják.
Menj csak nyugodtan túràzni, szuper elfoglaltság!
"A túrázókat ugyanúgy megtámadja mint a nem túrázókat?"
Persze, direkt megkérdezi előtte, hogy mit csinálsz és csak utána támad...
Több mint 40 éve túrázok, eddig kétszer láttam vaddisznót messsziröl, megtámadni nem támadott meg semmi, még csak kisérletet sem tett rá egyetlen állat semi.
A vadálatoknak esze ágában sincs megtámadni bárkit is, amíg nem érzik magukat fenyegetve, ha hallják, hogy valaki közeledik, elmennek másfelé.
8:
Azért elég ritkán túrázhatsz, ha 40 év alatt csak kétszer láttál vaddisznót. Én 20 év alatt rengetegszer látta vaddisznót, volt hogy elfutott mellettem, volt hogy nem vettem észre, és ott feküdt mellettem 2 meterrel, majd észrevett és felugrotty elrohant, volt hogy malacaival láttam. Egyszer Gemencben egy nap láttam 2 vaddisznó családot, es 3-4 -et külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!