Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyik Magyarország legcsúnyáb...

Melyik Magyarország legcsúnyább városa?

Figyelt kérdés
Miért?

2023. nov. 3. 17:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
17%
Ezek városok? Max. települések... Legcsúnyább talán Székesfehérvár.
2023. nov. 4. 20:40
 12/23 anonim ***** válasza:
71%
Bélapátfalva
2023. nov. 5. 17:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szolnok
2023. nov. 9. 16:32
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

Miskolc még a gyártelep ellenére sem ronda konkrétan, ráadásul hozzá tartozik Tapolcafürdő és Lillafüred! Nekem szerelemhely az egész város, tavaly nyártól háromszor voltam és párom is megszerette.

35/F

2023. nov. 15. 11:11
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem ronda Dorog sem, szeretem.
2023. nov. 27. 14:48
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Konkrétan annyira csúnyának nem mondanám, de sok város után nekem Sopron és Kőszeg semmilyen volt. Túrázni mentem és nagyon átlagos volt. Bár időjárással megszívtam és talán még egyszer elmennék túrázni, de nem lett szerelemhely.
2023. nov. 27. 14:49
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes amiket írnak. Nyíregyházi vagyok (voltam) szerintem messze nem ronda maga a város. Nyilván nem is kifejezetten szép, de tök átlagos magyar viszonylatban. Várpalota úgyszintén. Párszor jártam arra, igazából kifejezetten barátságos. Szépnek nem kifejezetten szép.

Nekem inkább a régi bányászvárosok nem tetszenek. Tatabánya, Ózd, Oroszlány. Ózdon mondjuk nagyon nem jártam, de inkább a szegénység ami látszott rajta.

Dorogon leginkább az maradt meg, hogy baromi sok a C, van ott egész cigánytelep is amin túraútvonal vezet végig, na az érdekes volt amikor az egyik hátra kiabált a többinek, hogy "nézzétek már, megjöttek a fehérek" amikor végig mentem az úton.

Salgótarján érdekes, olyan mintha Pesterzsébetet ledobták volna a 12. kerületbe a panorámás hegyek közé. Maga a város elég csúnya.

2023. nov. 28. 21:23
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

17:

Hát, Nyíregyházának nincs patinás belvárosa, jellegtelen épületek vannak még ott is, ahol sétálóutca van, meg bevásárlóközpont. Ezen kívül meg csak lakótelepek és kertvárosok. Ráadásul a természeti környezete sem szép, ami az említett bányászvárosoknak legalabb szép. Meg mondjuk Várpalota is bányászváros volt, nagy része pedig hasonló lakótelep mint amilyenek Tatabányán vannak.

Hát, szerintem Salgótarján éa Peatrzsébet nem hasonlít egymásra, Pesterzsébet nagy része kertváros sakktábla szerű utcákkal, vegyes ház állomannyal a putritól kezdve a kádár koxkákon át az újépítésűekig, tipikus alföldi kertváros, Salgótarjánban hasonló sincs. Lakótelep meg mindenütt van, de utcaképben nem hasonlítanak a salgótarjániak a pesterzsébetiekre. Kőbányai lakótelepek egy része inkább hasonlít a salgótarjániakra, ha már Budapest.

2023. nov. 28. 22:20
 19/23 anonim ***** válasza:
79%

#18 Nincs patinás belvárosa, mint ahogy a városaink 90%-nak nincsen, de ettől még messze van a csúnyától, legalábbis országszinten.

A kérdés meg nem arról szólt, hogy milyen a természeti környezet, mert attól még a város nem lesz szép.

Pesterzsébet alatt meg gondolom tisztában vagy vele, hogy a proletár lakótelepet értem, csak valamiért úgy érzed, muszáj minden mondatomba belekötnöd.

2023. nov. 28. 22:31
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

19:

A városaink 90%-a nem igazi város, csak a 70-es, 80-as évektől, de különösen a 90-es évektől egy rakás falu városi rangot kapott, közel 400 városunk van, amiből jó ha 40-nek van legalább kisvárosi jellege. Utóbbiaknak a felének van patinás jellege, amelyiknek nincs, azok közül van amelyiknek a környezete szép, Nyíregyháza nem tartozik ezek közé.

2023. nov. 29. 08:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!