Ezen Tiktok videók közül melyik Magyarországi tömegközlekedés/városról szóló összevágás adja át neked legjobban azt a "mély" érzést?
megnéztem őket
1: gyenge felvételek, gyenge vágások.
2: ez már sokkal jobban tetszett nekem. Lehet csak elfogult vagyok, hiszen Lillafüred az egyik kedvenc részem az országban de én valamiért könnyeztem rajta. Sok szép emléket felhoz, hiszen a legelső nagy szerelmemmel ott voltam egy hétvégét. Sokkal jobban felvolt dolgozva a klipp.
3: Nagyom szépek a felvételek, de nekem túl lapos volt.. Kicsit keveseltem.
Szóval nekem a második tetszik a legjobban.
Nem csinálok, mert nem érdekel annyira a filmkészítés világa. Az meg pláne nem, hogy közzé is tegyem bárki számára.
De ha már ennyire érdekel akkor legalább ne ilyen szánalmasat csinálj. Tanulj vágási technikákat, komponálj, stabilizáld a képet, válts szöget. Szemből videózni minden idióta tud. Ellenben leguggolni egy jó felvételért, tükröződést használni, természeti effekteket kihasználni nem mindenkinek jut eszébe.
Ha ezen megsértődsz akkor semmi keresnivalód ebben a szakmában. Ezzel a stílussal meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!