Mi ez a eszméletlen drágulás a szállodakban?
2 éjszaka 350 000 ft. Ez komoly? Legtöbb helyen ezt a választ kapom és a ebéd valamint a vacsoránál az innivaló nincs benne...
Ennyi a havi keresetem..más akkor mennyit keres? A 3 szorosát?
Nem szilveszterkor , de ha a gyereknek szünet van értsd nyari , őszi , téli, tavaszi akkor nem akkor fogok menni mikor iskolába járnak, a szünetben meg otthon lenni unatkozni és megveszni..birzasztó..
De keresni meg nem keresek dupla annyit mint az akinek nincs gyereke, ugyanúgy veszik mint a felnőttet. A 2 felnőtt kirandulasa Ciprusra 2500 euro, plussz két gyerek 4200 euro, oké nem 5000 de 2500 eurért en is eltudnék menni de a 4200euro már borzasztóan sok..
Hú, nem érted, mi a last minute?
Nem most kellene lefoglalnod, hanem júliusban, az utazás előtt 2 nappal.
Amit nem tudnak eladni, azt olcsóbban adják az utolsó 2-3 napon, ráadásul információid is jobban lesznek az esetleges erdőtüzekről, háborúról, mindenről.
Én úgy szoktam, hogy több helyet is nézek.
Pl. Cipruson kívül Rodoszt, Krétát, Korfut is nézd, ha görög szigetet szeretnél, ilyenkor nem érdemes egy valamihez ragaszkodni, kicsi lesz az esélye, hogy pont 4 főre lesz last minute lehetőség. minél több uticél szóba jöhet, annál esélyesebb, hogy kifogsz egy jó utazást jó áron.
Most csináltam egy kalkulációt a Mendan honlapján:
január 3-5 családi superior szoba 2 felnőtt, 2 gyerek 231000 Ft
Ez két felnőttnek 151000, szóval gyerekekre adnak kedvezményt bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!