Kisvárosból Budapestre költöző lánynak melyik kerületet ajánlatnád? (Lent részletesebben)
Olyan kerületre gondoltam, ami nem esik ki nagyon a belvárostól, nincs túl sok cigány, tehát azért van közbiztonság...
Tudna valaki nekem ilyet ajánlani?
Köszönöm szépen!
L20
Huuu, azert ne ugy kepzeld el Budapestet, hogy mindenhol veszely leselkedhet rad, es barmikor megtamadhatnak, ha csak egy kicsit is nem figyelsz oda. Akarmelyik kerületbe lehetnek elmebetegek :)
Sorra veszem neked a kerületeket, amiket ismerek:
I.: teljesen oke (belvaros)
II.: ez is, de draga, mondjuk alberletbe szerintem lehet jokat kifogni (belvaros, meg kertvarosi resz)
III.: Vannak draga reszei, kicsit kiesöbb szerintem, vannak nagyon "proli" reszei, vannak atlagos reszei, mondjuk szerintem Föorian környeke pl egesz oke, es a közlekedes is jo (en III. ler.ben nöttem fel)
V.: belvaros, szerintem jo környek
VI.: belvaros, oke
VII.: belvaros, oke, ilyen is, olyan is
VIII.: belvaros, vannak nagyon rossz reszei, de szerintem a körut menten nem gaz, egy ismerösöm lakott ott, siman jarkaltam egyedül ejszaka hozza, soha nem volt gond.
IX.: na, nekem ez az a környek, ahova soha nem költöznek, bar nyilvan vannak itt is jobb es rosszabb reszek.
XI.: abszolut rendben van, amelyik reszeken en gyakran jarok, ott a közlekedes is oke, egy resze meg bent van a belvarosban
XII.: Budapest legdragabb kerülete. Szep, nagyreszt kertvarosi resz, a közlekedes viszont szerintem nem tökeletes, nyilvan arra alapozva, hogy nagyreszt kocsival jarnak az emberek.
XIII.: jo közlekedes, szokasos, vannak reszei, ami nem gaz, vannak reszei, ahova ne költözz, mert nem akarsz sok romat.
XIV.: jo közlekedes, ugyanaz, mint a XIII. ker amugy. Ez is bent van a varosban. De van olyan resze, ahol pl csak nagyon szep villak vannak.
En ennyiben tudtam segiteni :)
Igazabol szerintem ne kifejezetten a kerület legyen a lenyeg, nezz körül.
I., II., III., V., VI, XI., XII. kerület, en ezeket ajanlanam igazabol jo szivvel. De akarhol talalhatsz olyan lakast, környeket, ahol a vilagon semmi problemad nem lesz.
Köszönöm szépen a válaszokat! :))
Végülis úgy döntöttem, hogy vagy II. vagy V. kerület. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!