Ha már a Városház teret beírtad, akkor a Fő tér miért maradt ki a szavazásból?
Én amúgy Kossuth térre szavaztam, bár a Deák tér közlekedésileg fontosabb csomópont.
Esetleg még a Clark Ádám tér is szóbajöhet, ahonnan az utakat számozzák.
2023. júl. 31. 20:38
2/8 anonim válasza:
Nincs.
2023. júl. 31. 21:36
3/8 anonim válasza:
Egyértelműen? Egyik sem.
Mondjuk az vicces, hogy a Vörösmarty tér fel sem merült...
2023. aug. 1. 03:02
4/8 anonim válasza:
Egyértelműen a Deák tér, ez nem kérdés, nem is értem.
A Kossuth tér közlekedésileg "kiesik" (nyilván 5. ker, belváros, mihez képest esik ki), és főleg tüntetésekben van szerepe, meg a külföldiek ott bámulják a parlamentet, de ennyi.
A Vörősmarty tér is külföldibámészkodó kis terecske, de a legnagyobb élet a Deák téren van, az a fiatalok legfőbb találkozóhelye, ott fut át 3 metróvonal, ott kezdődik a bulinegyed és önmagában is sok szórakozóhelynek ad helyet.
2023. aug. 1. 09:28
5/8 anonim válasza:
Inkább a Deák-tér szerintem is. A Kossuth-tér az inkább az ország főtere, az a vidékiek és turisták helye. Nem sok budapesti van érintve ott kivéve talán a parlamentben dolgozókat. Nem egy közlekedési csomópont, nincsenek üzletek, nem egy tipikus találkozópont ellenben a Deák-térrel amire ez mind igaz.
2023. aug. 2. 09:25
6/8 anonim válasza:
Örs vezér tere
2023. aug. 2. 21:25
7/8 anonim válasza:
Ahonnan ha elindulsz bármerre, nem mondhatod azt, hogy elindulok a belváros felé. Ez pedig a Deák.
2023. aug. 4. 20:42
8/8 anonim válasza:
Én is a Deákot mondanám, itt a 4 metróból 3 metróvonal találkozik. Meg rengeteg ember találkozik itt nap mint nap mivel innen tényleg szinte minden elérhető a városban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!