Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Telefonon lefoglaltam ma egy...

Telefonon lefoglaltam ma egy szallast azt vissza mondhatom siman? nem utaltam penzt azt mondtak helyben kell

Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen feltételekkel foglaltad. Ezt az adott szállás tudja megmondani, mi nem. De ha kaptál írásos visszaigazolást, azon rajta kell lennie, hogy meddig mondhatod le ingyenesen.
2021. nov. 9. 23:32
 2/6 A kérdező kommentje:
nem kaptam semmit.es nem is mondtak rola semmit
2021. nov. 10. 06:16
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Az elég különös. Akkor foglalásod sincs. Szálláshelyet persze lehet így is foglalni. De leginkább sokcsillagos hotelek VIP törzsvendégeinek.

Egy telefonbeszélgetés nem sokat ér.

2021. nov. 10. 07:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel ismét a szállást, és kérdezd meg őket.
2021. nov. 10. 10:18
 5/6 BeefEater ***** válasza:
100%

Elvileg ha telefonon foglaltad akkor távollevők között kötött szerződésnek minősül és az ilyenkor szokásos elállási szabályok érvényesek (feltéve, hogy Magyarországon van a szálláshely).

Hívd fel őket és beszéld meg velük.

2021. nov. 10. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:
igen magyarorszagon van
2021. nov. 10. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!