Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Egy napos utazás Magyarországo...

Egy napos utazás Magyarországon hova érdemes Budapestről?

Figyelt kérdés

Nagyon rég voltam utazni, ezért ez ilyen kissebb utazás lenne, egy szombati nap, tömegközlekedéssel mennék.

Az az elképzelésem hogy elmegyek valahova, sétálgatok egy városban, beülök egy kávéra, megnézek egy múzeumot vagy valami helyet, aztán egy étterem, és estefele irány haza.

Eddig Esztergomot láttam potenciálisnak, oda 1 óra az út ami nevetségesen közel van, de azt olvastam hogy a Bazilikán kívül nincs igazán semmi érdekes ott.

tegnap 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Esztergom egyébként szép, múzeumok is vannak, a kilátás is remek. De egy nap alatt bőven megjárható például Eger vagy Veszprém is.
tegnap 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Az utazás ÉLMÉNY.

Azt neked kellene megtalálnod, téged mi érdekel. Tó, hegy, nagyváros vagy világváros.

Nézegess mellé menetrendet, egy óra alatt rengeteg helyre eljuthatsz, egy hétvégi napba pedig az egész ország belefér.

Félve mondom, de annyi pénzből, amennyiből mondjuk Debrecenig elmész, akár Tiranáig is eljuthatsz... Akkor meg minek a magyar pusztát vagy balatont bámulni, ugyebár?

tegnap 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha Esztergom kevésnek bizonyulna, akkor még hazafelé beugorhatsz Visegrádra.
tegnap 21:38
 4/6 DonDon3500 válasza:
54%
Eger! Vonattal másfél óra, nagyon szép város. Kedvesek az emberek. Sétálok a városban és minden alkalommal játszódik a szemem elôtt az Egri Csillagok. Pécshez hasonlóan egy mediterrán hangulatú város. De a pécsi emberek nem valami kedvesek. Egerben viszont mindenki. Szinte másik univerzum.
tegnap 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is Eger ugrott be elsőnek. De jó Veszprém, Győr, Székesfehérvár is.
tegnap 23:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg gyermek voltam, amikor Budapesti kirandulas alkalmaval volt egy napos Esztergom es visegradi kiruccanas. Abszolut elveztem. A kerdest pedig ahogy olvastam Esztergom es Eger ugrott be, majd legorgetek es a hasznalhato valaszok 100 szazaleka ez a ketto. :)
ma 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!