Melyik a legjobb élményfürdő Budapesten és miért?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 21:32
1/7 anonim válasza:
A Palatinus elég jó lenne, de konkrétan mindent is ellopnak. Tőlem például a papucsomat :)
2/7 anonim válasza:
Első tapasztalatait sajnálom, tőlem mondjuk sose loptak el a Palán semmit. Se az elmúlt 1-2 nyáron, se a korábbi években. Biztos szerencse is kell hozzá (meg az én papucsom nem hétköznapi méret 😀).
Viszont ha nem ragaszkodsz Budapesthez, akkor érdemes kipróbálni a párkányi Vadast. Nincs messze, olcsó, kulturàlt, és tök jó medencék vannak.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a párkányi vadasban voltam, az nem rossz, csak ott zavar, hogy a csúszdák nem medencébe érnek véget. A palatinuson még nem voltam, de ott úgy látom nem nagyon vannak csúszdák meg egyéb élmények. Az újpesti aquaresort-hoz hasonló érdekelne.
2023. júl. 17. 22:52
4/7 anonim válasza:
Vannak csúszdák, csak el vannak dugva a déli csücsökbe :)
5/7 anonim válasza:
3. A Palatinuson vannak csúszdák és hullámmedence is.
6/7 anonim válasza:
Aquaworld vagy kimehetsz Mogyoródra is.Mondjuk Forma-1 lesz hétvégén
7/7 anonim válasza:
2-es, a Vadas milyen a Palatinushoz képest? nagyobb, tisztább, rendezettebb, modernebb? Az a vicces, hogy vasárnap gondolkodtunk rajta, de nem akartunk elmenni Párkányig, így megint a Palatinuson kötöttünk ki:D Egyébként az 5600 Ft-os belépőt nem mondanám olcsónak :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!