Idén a Balaton mellett vagy a külföldi nyaralás mellett döntöttetek? Mi volt lényeges szempont a döntés meghozatalában?
Balaton. 1: nekünk csak 1 óra leugrani. 2: max németül tudnék makogni valamit. 3: Eü okok miatt még ez is húzós nekem. 4: a gyerek is nagyon rossz evő nekem meg szinte minden tiltó listás, semmi kedvem külföldön kórházba kerülni. 5: bár imádtam pancsolni, úszni, stb, már ez sem nagyon megvalósítható. 6: gyűlölöm a nyarat, 25 fok felett már az ájulás kerülget állandóan.
Szóval inkább a közeli Balaton. Plusz egyébként én jól érzem magam kempingben, nem akarok luxusszállóba menni, vellness szintén hidegen hagy.
Szóval Balcsi, illetve szeretek túrázni, kirándulni, felfedezni az ország tájait.
Várom a lepontozást, mert tapasztalat, a Balaton ciki, a külföld a menő. Ja, hallottam azt is, hogy a Balatoni nyaralóba leugrani pár hétre nem számít nyaralásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!