Hova menjünk? Nyaralni,pihenni,szórakozni .
Egy pár napos krakkói kirándulás szerintem belefér 200.000 forintba. Vonattal kimentek és visszajöttök (katowicei átszállással oda-visza ketten megvan 40 ezerből a jegy ha időben, mondjuk most, egy héttel előre foglalsz). Szállásból lehet találni egész olcsókat, és a kaja se bődületesen drága Lengyelországban (kicsit olcsóbb, mint itthon).
Cserébe a város gyönyörű, rendezett, tiszta, az óvárosban végtelen időt el lehet tölteni, nem csak a piactéren, és akkor még ott a Wawel vagy a zsidónegyed (Kazimierz)
Az éttermek drágák lehetnek a főtér környékén, a legbelső központot egy villamos-körgyűrű öleli körül, attól kifelé egész barátiak az árak, én egy ukrán étteremben ettem (ugyanaz a konyha mint a lengyel nagyjából), nem volt túl drága, cserébe jól főznek. Asszem Smak Ukrainski a neve
A tömegközlekedés kiváló a városban, villamossal szinte bárhova eljutsz, a turistás helyek között szinte sosem kell 20 percnél többet utazni
Hát már elkéstetek. A normális szállásokat márciusig kell általában lefoglalni, hogy ne teljenek be.
Mennyire lennétek tömegközlekedésre szorulva? Mert ha csak az lenne akkor nyilván nagyobb városokat ajánlunk, nem egy bivalybasznádi kis falut 30 kmre mindentől. Kajálást hogy szeretnétek megoldani? Önellátás vagy reggeli/vacsora legyen az árban? Legyen a szálláson légkondi? Szoba vagy apartman?
Mert erre az időpontra van Kisvárdán 15 ezerért szállás meg a Balatonon 130-ért is.
Ha nem írsz semmi hasznosat végképp nem tudunk segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!