Eger miért van ennyire hypeolva ?
Szerintem egy okádék. Vasútállomáson konkrétan síneken kell átvágni, hogy kimenj az utcára. A belváros is elég csúnya, Dobó István tér sem nagy szám. Vár sem nagy eresztés.
Én veszprémiként milliószor szebbnek tartom a saját váromat, de szerintem Eger kb Zalaegerszeg, Tatabánya szintjén van, csak az általam említett két városban legalább megtudsz élni.
"Vasútállomáson konkrétan síneken kell átvágni, hogy kimenj az utcára."
Jó sok vasútállomáson járhattál életedben.
Arról ne is beszéljünk, hogy még
Miskolcon is fejlettebb a tömegközlekedés mint Egerben. Miskolc is jobb Egernél
Egyrészt a bor miatt.
Másrészt az Egri Csillagok kötelező olvasmány miatt mindenkinek van valami fogalma róla.
Szerintem Eger is meg Veszprém is szép. Tatabánya meg ronda.
De a szépséget meg az élhetőséget ne mossuk össze.
Eger vasútállomása nagyon nem prioritás, nem sokan használják. Még Budapestre is busszal utaznak az egyetemisták minden héten. A környék közlekedési eszköze inkább a busz, és a buszpályaudvar amúgy is a belvárosban van.
Amúgy hova akartál városon belül tömegközlekedni, hogy ennyire nem tetszett? A Szépasszony-völgyön kívül minden turistahely a belvárosban van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!