Pécs mediterránváros?
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 21:24
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
23 szavazat
2/25 anonim válasza:
Nem. Sem az éghajlat, sem a kultúra nem mondható mediterránnak.
3/25 anonim válasza:
Mediterránabb, mint az átlag magyar, de nem annyira az, mint a tényleg mediterrán helyek.
4/25 anonim válasza:
Mondjuk inkább, hogy mediterrán hangulatú (egyes részei). +Az éghajlatban egyre inkább érvényesül a mediterrán hatás a térségében.
5/25 Narsil válasza:
Nekem még úgy tanították földrajz órán, hogy mediterrán hatás érvényesül az országnak azon a részén.
6/25 anonim válasza:
A mediterrán a hangulatot jelenti
Menj el a spanyol meg az olasz partra majd meglátod hogy milyen hude mediterrán Pécs
7/25 anonim válasza:
Sokszor mondják ezt, éltem 4 évet Pécsen, meg jártam sokat mediterrán éghajlaton is, és azt kell mondjam semmi mediterrán jellege nincs Pécsnek. Ha elindulsz Horvátországban a tengerpart felé, Zágrábnak sincs mediterrán jellege, csak ha átmész a Dinári hegységen Rijeka/Fiume felé, átérve változik meg radikálisan a növényzet, éghajlat.
8/25 anonim válasza:
Nemtom hat amugy nem tudom mi az a mediterran pedig diplomam van :)
10/25 anonim válasza:
#8 Az fasza, mert ez általános iskolai tananyag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!