Mi most megyünk el először családi nyaralásra a 4 éves gyerekünkkel.
Hotel marina 5nap 4éjszaka 271ezer ft all inclusive és elvileg ez még nagyon olcsónak számít ahogy néztem a neten a többit pl bambara, oxigen, kolping....
(Aki megy) Ti mennyit költötök idén, és hova mentek?
az all inclusive szálloda egy főre egy hétre 79 ezer forint
természetesen mindez wizz air discount tagságival, és genius 3-as szinttel bookingon.
ja és a bőrönd 7100 ft volt. (ez lehet valami bug volt egyébként, mert irreálisan olcsó volt)
Azért mert te nem látsz ilyeneket, még létezik.
2023. jún. 9. 18:50
12/22 anonim válasza:
Én le se merem írni, mert nagyon sok lesz... de nagyon szerettünk volna már egy hétnél többet nyaralni egyhuzamban, és most idén végre sikerül. Öten megyünk, és Ny-Eu-ba. De utazásra hajlandóak vagyunk költeni.
2023. jún. 9. 21:06
13/22 anonim válasza:
12, miért ne írnád le?
Mi 4 fő 2 hétre 1,4 millió lesz. Repülő, mediterrán tengerpart, airbnb apartman. Ez még kaja nélkül.
Ha ezt leosztom a kérdező paramétereire, hogy összehasonlítható legyen:
1400/4fő/13 éj* 4 éj 3 fő=323ezer
Az övé utazás nélkül van, a miénk kaja nélkül. Az kb. 100 lesz.
2023. jún. 10. 07:59
14/22 anonim válasza:
Horvátország, autóval, apartman, 4 fő, 5 éjszaka. Mindennel együtt kb. 800 ezer. Ebben már a költőpénz is benne van.
2023. jún. 10. 08:12
15/22 anonim válasza:
Mi mar voltunk ketten, nem nyaralas, hanem szabadsag marciusban, Dubai, Singapur, Thailand (Koh Samui). Fejenkent egy havi fizetes Svajcbol, ill. Nemetorszagbol.
2023. jún. 10. 11:26
16/22 anonim válasza:
15, miért nem konkretizálod? Ez így semmit nem mond.
2023. jún. 10. 11:29
17/22 anonim válasza:
Durvan 4000 dollar 3 fore.
2023. jún. 11. 21:54
18/22 NTBS válasza:
Még nem tudom.
2023. jún. 12. 16:29
19/22 anonim válasza:
Nagyjából 2 millió ft körül lesz összesen. Ebből végigutaztuk Franciaországot, Németországban is voltunk pár napot kirándulni, ott is aludtunk párat. Nyáron a dél-olasz vidéket járjuk be, ott tengerpart mellett szállnánk meg. Az kicsit dob az áron, hogy jó minőségű szálláson szoktunk általában megszállni, vhol csak 1-1 éjszakát, az meg sokszor több, mintha tovább maradnánk. És félpanziót szoktunk kérni, mivel napközben sokat úton vagyunk.
2023. jún. 13. 09:15
20/22 anonim válasza:
Június végén Mallorcára megyek egyedül :) Két hét 4 csillagos szállodában, félpanzióval, repjeggyel, reptéri transzferrel összesen 840 Euró. Még decemberben foglaltam. Most már ugyanez a nyaralás jóval többe kerülne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!