Hova mehetnénk el egy 2 éjszakás nyaralásra párommal, idén nyáron?
Figyelt kérdés
Egy 1 hetes külföldi, tengerparti nyaralás volt megbeszélve már fél éve, végül sajnos nem úgy alakultak a dolgaink, nagyobb kiadások jöttek augusztusban és fognak szeptemberben is...De mindenképp elmennénk legalább egy hétvégére belföldön. Engem vonzana Balaton, igaz idén voltam már barátokkal, de kettesben romantikázni nem a plázsra járnánk. :D Mégis szép, nyüzsis helyet keresnék, ahol vannak éttermek, bárok, lehet sétálgatni városban, vízparton akár. Legyen lehetőségünk a szórakozásra. De ha nem is Balaton vagy más vízpart, wellness is szóba jöhet, viszont az is úgy, hogy van lehetőségünk szintén a környéken mászkálni, vannak látnivalók. Egerszalókot néztem, ott lett volna Eger is, de sajnos jövő hétvégére nincsen szabad helyük.. Valami tipp esetleg? Akár Balatonon ami szép, romantikus, mégsem unalmas, vagy hasonló hely Magyarországon? Reális, megfizethető árkategórián belül? Remélem nem várok sokat, nem lehetetlen. :’D2022. aug. 16. 18:23
1/6 anonim válasza:
Szlovénia, Horvátország, Görögország stb stb :)
2/6 anonim válasza:
Balatonfüred vagy Keszthely , de leginkább az ezekhez közeli kisebb, nem feltétlen part menti falvak.
6/6 anonim válasza:
Mi Pécsett, Sopronban és Egerben voltunk eddig ilyen romantikázós hétvégén, mindegyik nagyon tetszett - talán Pécs a leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!