Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Vonatozni szerető szülők,...

Vonatozni szerető szülők, adnátok utazási tippeket?

Figyelt kérdés

3 gyerkőc (3,8,10 évesek) és két felnőtt szeretne utazgatni vonattal (90 százalékos kedvezményre vagyunk jogosultak nagycsaládosként). Én (anya) mindig is szerettem vonatozni, a két nagyobb gyerekkel egy ideig kirándulgattunk vonattal, aztán a legkisebb születése (Covid) megtörte a lendületünket.

Szeretnék útvonaltippeket kérni, kinek melyik útvonal tetszett nagyon? Merre érdemes elindulnunk? A Dunakanyarban lakunk, ezt a részt nagyjából már felfedeztük, de jöhetnek tippek ide is. Köszönöm.

#Vonatozás gyerekekkel
2023. máj. 3. 11:21
 1/4 anonim válasza:
100%
Annál. akörnyéknél sokkal szebbet ajánlani nem tudok, de én nagyon szeretem a Balaton északi partját. 3 évessel az nektek szerintem messze van, de ha bevállalósak vagytok, Tihanyig minimum érdemes szerintem elmenni, vagy tovább Badacsonyig. Szilvásvárad is jó célpont lehet, csak nektek az is elég messze van.
2023. máj. 3. 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Vác - Balassagyarmat - Galgamácsa - Vác
2023. máj. 3. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A Bakonyba utazzatok, arra van Magyarország legszebb vasútvonala Veszprém és Vinye között. 3 alagúton is átmegy a vonat. És nem kisvonat, hanem normál MÁV vasút. Ilyen szép:

[link]

2023. máj. 3. 16:07
 4/4 Kései Sirató ***** válasza:

Veszprém - Vinye az ország legszebb vasútvonala. Három alagúton át visz a vonat. és végig nagyon szép erdőben megy, a Bakonyban.

Itt van róla egy cikk:

[link]

Vinyéig vegyetek jegyet és ha ott leszálltok, a patak mentén vissza tudtok gyalogolni Porváig, visszafelé Porván szálljatok fel a vonatra.

Gyönyörű a Cuha-szurdok, a Cuha patakkal, ahol a visszaggyaloglást javaslom: ilyen szép:

[link]

júl. 19. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!