Hogyan indulhatnék el?
Figyelt kérdés
Életem során a tipikus gamer ember voltam, akinek nincsenek barátai, élete, élményei, de szeretnék ezen változtatni, mert rájöttem, hogy tovább ezt nem folytathatom.
Nem tudom hogyan kellene elindulnom, hova menni és hogyan ismerkedni. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
27 éves férfi vagyok.
2023. márc. 19. 11:03
1/4 anonim válasza:
most hogy kibannoltak redditről balázska, visszatértél ide?
2/4 anonim válasza:
Mi az hogy hogyan indulhatnál el? Veszel egy repjegyet, foglalsz egy szállást, és mész.
Prága, Krakkó jó kezdetnek, mert nem drágák és viszonylag közel vannak.
3/4 anonim válasza:
Ha nincs ellenedre a mozgás, akkor túra, kerékpártúra, ilyesmit rendszeresen látok, hogy Facebookon megosztanak. Önkénteskedés, pl állatmentés, vagy sport. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
4/4 anonim válasza:
Fb-on gyakran szerveznek túrákat és mindenféle más programokat, menj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!