Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Rám szakadék első randi...

Rám szakadék első randi helynek mennyire ideális?

Figyelt kérdés
Fotókon olyan szép, és ami hely a közelünkben van, szerintem mindkettőnk számára unalmas. Szeretnék egy maradandó emléket szerezni, minőségi együtt töltött idővel. Mindketten szeretünk szabad téren lenni, ezért is gondoltam, hogy ez ideális program lenne egy jó túrával egybekötve.
2023. márc. 15. 22:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

"Mondta ő is a kávézó, meg pár óra séta kombót"

Ha ő ilyenben gondolkodik, te meg elviszed a Rám-szakadékba, akkor jó nagy marha vagy.

De nézd, a te dolgod, maximum elszalasztod a csajt. Majd jön másik, te meg tanulsz belőle.

Ha mégsem, akkor meg bejött. Utána azonnal vegyél egy lottószelvényt. :-)

2023. márc. 16. 10:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Megfogadtam a tanácsát annak, aki nem preferálta a Rám szakadékot. Van egyszerűbb nem dimbes dombos túra hely is, ami egyedi, és nem felkapott, és még közelebb is van.
2023. márc. 16. 10:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon kalandosnak és érdekesnek fogsz tűnni. Egy Cosmopolitan újságírót biztosan lenyűgöznél vele.
2023. márc. 16. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:
12. Sorrento-sziklák?
2023. márc. 16. 11:41
 15/16 A kérdező kommentje:
#14. Nem :) De nagyon szépen köszönöm a tippet, mindenképp érdemes lesz ezt is meglesni. Nagyon jó tipp.
2023. márc. 16. 12:18
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:

Attól függ. Idegenférfivel nem találkoznék egy ilyen helyen. Eleve az, hogyha nem érzem jól magam, vagy gáz a csávó, nem tudok olyan könnyen lelépni, mint pl. egy kávézóból vagy étteremből. Másrészt veszélyes is lehet ott egyedül egy idegen férfivel.

Max úgy tudom elképzelni, hogy működhet, hogy egy régebbi barátoddal most elkezdtetek randizgatni, amit írtál is. Az úgy belefér, bár sztem még mindig jobb egy olyan hely,ahonnan könnyű hazamenni, ha valami miatt mégis kínos vagy kellemetlen lenne a helyzet.

2023. márc. 16. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!