Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Rám szakadék első randi...

Rám szakadék első randi helynek mennyire ideális?

Figyelt kérdés
Fotókon olyan szép, és ami hely a közelünkben van, szerintem mindkettőnk számára unalmas. Szeretnék egy maradandó emléket szerezni, minőségi együtt töltött idővel. Mindketten szeretünk szabad téren lenni, ezért is gondoltam, hogy ez ideális program lenne egy jó túrával egybekötve.
2023. márc. 15. 22:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem igazán. Épeszű nő nem fog erdőben találkozni az első randin, főleg ha még személyesen nem találkoztatok korábban.

Meg aztán ez minimum több órás program, ráadásul visszafordulni sem szabad a Rám-szakadékban, csak felfelé irányban szabad haladni. Ha nincs kémia, akkor elég kellemetlen lesz végigszenvedni.

Az első randit nem érdemes túlbonyolítani. Egy séta egy parkban vagy egy kávézó tökéletes és onnan bármikor leléphettek, ha mégsem alakul jól a dolog.

2023. márc. 16. 00:02
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Én első randit ide akkor sem terveznék, ha aranyjelvényes túravezetők vagyunk mind a ketten, sokéves tapazralattal.
2023. márc. 16. 00:38
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Volt lány, akivel ott találkoztam először :D. Közös túra.
2023. márc. 16. 00:56
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2023. márc. 16. 06:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
16 éve vagyunk együtt és az első randink túrázás volt, egy 40 km-es túra a Bakonyban.
2023. márc. 16. 06:24
 6/16 anonim ***** válasza:
56%
Ha szeret túrázni,menjetek.
2023. márc. 16. 08:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Első randi legyen egy pár órás kávézás, beszélgetés. Ha jól ment, passzoltok, akkor rövid időn belül kövesse ez a túra.
2023. márc. 16. 08:32
 8/16 anonim ***** válasza:
67%

Marhaság.

Egy könnyű erdei séta még csak-csak, de a Rám-szakadék első randira úgy ökörség, ahogy van.

2023. márc. 16. 08:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
5-ós vagyok. Ha mindketten szeretnek túrázni, akkor komfortosabb az erdőben mint egy kávézóban. Mondjuk én nem a Rám szakadékot választanám, ahol mindig nagyob sokan vannak.
2023. márc. 16. 08:58
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem első találkozás lesz. Évek óta ismerjük egymást, most alakultak úgy a dolgok, hogy tovább lehet menni. Igazából csak valami szépet akartam adni, ami maradandó. A nálunk lévő kisebb parkok, kávézók olyan unalmasak már. Ráadásul semmi emléket nem ad. Kollégák vagyunk, eddig is közel napiszinten beszéltünk. Tudom, hogy az ő és én életem is mennyire stresszes és ezért gondoltam, hogy távol mindenféle zajtól, egy ilyen jó túrás programmal egybekötve egy egész jó mozgékony együttlétet tudunk produkálni. Mondta ő is a kávézó, meg pár óra séta kombót, de amikor felvetettem neki az ötletet, ugyan nem mondtam el mi az, abszolút díjazta, hogy valami egyedit szeretnék neki adni.
2023. márc. 16. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!