Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova jártok nyaralni?

Hova jártok nyaralni?

Figyelt kérdés

Ötleteket gyűjtök. :)

Nem wellnesshotel extrapucc érdekel, hanem inkább településileg értem a kérdést, hova érdemes itthon elmenni?

Balatonhoz járunk minden évben nyaralni (egy picike panzió Siófok külterületén), pihenős-kirándulós-pancsolós nyaralás szokott lenni.

Párom idén bedobta, hogy mi lenne, ha nem (oda) mennénk, mert a Balaton is elég pocsolya lett, ami bejárható a környéken, azt bejártuk az évek alatt, meg a szállással is voltak utoljára gondok.

Szóval picit elszakadnánk a Balcsitól, de egyikőnk se nagy utazós, nem tudom, hova érdemes menni. :) Település, de akár konkrét szállástipp is érdekel, inkább panzió/apartman jelleggel, mint hotel.

Kocsink nincs, ez nehezítő tényező.

2023. febr. 21. 17:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sárvárt és környékét nagyon tudom ajánlani. Sárváron egy nagy élmény medence van 4-6 csúszdával, közelben van Kőszeg, gyönyörű város, Írottkőhöz nagyon szép turistaút vezet, és a vár is gyönyörű.

Egert is ajánlom, a városközponttól kb 20-30 perc könnyű sétára van a Szépasszonyvölgy, a városban van fürdő, ugye a vár, akkor ott van a közelben Szilvásvárad, ott jókat lehet kirándulni, gyönyörű hely az is.

Másik kedvencünk a Mátra, ott pl volt, hogy Mátrafüreden szálltunk meg, és erdőn keresztül átsétáltunk a mátraházai kalandparkba, bár hogy a közelben hol lehetne fürdeni azt nem tudom.

2023. febr. 27. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!