Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova jártok nyaralni?

Hova jártok nyaralni?

Figyelt kérdés

Ötleteket gyűjtök. :)

Nem wellnesshotel extrapucc érdekel, hanem inkább településileg értem a kérdést, hova érdemes itthon elmenni?

Balatonhoz járunk minden évben nyaralni (egy picike panzió Siófok külterületén), pihenős-kirándulós-pancsolós nyaralás szokott lenni.

Párom idén bedobta, hogy mi lenne, ha nem (oda) mennénk, mert a Balaton is elég pocsolya lett, ami bejárható a környéken, azt bejártuk az évek alatt, meg a szállással is voltak utoljára gondok.

Szóval picit elszakadnánk a Balcsitól, de egyikőnk se nagy utazós, nem tudom, hova érdemes menni. :) Település, de akár konkrét szállástipp is érdekel, inkább panzió/apartman jelleggel, mint hotel.

Kocsink nincs, ez nehezítő tényező.

2023. febr. 21. 17:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sárvárt és környékét nagyon tudom ajánlani. Sárváron egy nagy élmény medence van 4-6 csúszdával, közelben van Kőszeg, gyönyörű város, Írottkőhöz nagyon szép turistaút vezet, és a vár is gyönyörű.

Egert is ajánlom, a városközponttól kb 20-30 perc könnyű sétára van a Szépasszonyvölgy, a városban van fürdő, ugye a vár, akkor ott van a közelben Szilvásvárad, ott jókat lehet kirándulni, gyönyörű hely az is.

Másik kedvencünk a Mátra, ott pl volt, hogy Mátrafüreden szálltunk meg, és erdőn keresztül átsétáltunk a mátraházai kalandparkba, bár hogy a közelben hol lehetne fürdeni azt nem tudom.

2023. febr. 27. 13:24
 12/12 anonim válasza:
51%
Évek óta a Balaton környékére járunk nyaralni. Kisgyerekünk imádja Balatonfüredet, bárhol szálltunk meg eddig, mindig át kellett utaznunk füredre, ezért mostmár megadtam magam és alapból füredre megyünk, onnan meg igazából bármerre mehetünk ha úgy tetszik, kocsi van. Egyébként nekem ha nyaralás akkor Balaton, egyszerűen nem tudok ettől elszakadni, azon belül füred nekem is a Top1. Pest megyében élünk.
jan. 3. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!