Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Korbe lehet kenyelmesen...

Korbe lehet kenyelmesen autoval kirandulni a Balatont?

Figyelt kérdés
Korbe tudom autozni, nehol megallni,setallni,stb?
2023. febr. 21. 10:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromba sokat jartunk oda, nagyon jo volt es most nosztalgiabol szerettem volna korbejarni megint. De akkor ez eleg lehetetlen kuldetesnek tunik... Aludtunk a wartburgba a kukoricafoldon is meg akkoriban :)
2023. febr. 21. 13:07
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Hát, ilyet már most nem fogsz csinálni... kukoricaföldek sincsenek.
2023. febr. 21. 13:11
 13/20 A kérdező kommentje:
Szinte hihetetlennek tunik,de volt ra pelda,hogy szallast kerestunk es Apam kerdezte a helyi kis faluba az idos nenitol,hogy merre van egy fogado. es mondta,hogy ne menjunk sehova, majd 0 foz nekunk egy jo levest es van egy "kiado" szobaja. Tok idegenek voltunk neki, Mi se lattuk azelott es utana se. Bizonyara mar nem el,mert ennek mar vagy 40 éve es akkor se volt mar fiatal. Kis kendos botos Mamika az Isten Aldjon a josagodert! Mar a cimet se tudom,csak arra emlekszek,hogy egy hatalmas diofaja volt az udvaron.
2023. febr. 21. 13:13
 14/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
37%
Végülis a Miskolc-Debrecen-Szeged-Pécs-Nagykanizsa-Zalagerszeg-Győr-Esztergom-Vác-Salgótarján-Miskolc körrel is körbeautózod a Balatont...
2023. febr. 21. 14:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Neked is szep napot xD
2023. febr. 21. 14:37
 16/20 NTBS ***** válasza:
Igen. És ne hidj el mindent, amit írnak.
2023. febr. 21. 15:57
 17/20 A kérdező kommentje:
14# ertettem a poent,koszi xd
2023. febr. 21. 16:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Pláne ne higgy annak, aki olyat ír, hogy "hidj"...
2023. febr. 21. 16:07
 19/20 A kérdező kommentje:

Oda se neki.

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,: Hiszek egy isteni örök igazságban,: Hiszek Magyarország feltámadásában

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

2023. febr. 21. 16:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Speciel tök jól körbe lehet utazni, autózni a tavat és nem igaz, hogy ne lehetne a vízhez jutni. Tény, hogy sok partszakaszon nincs szabadstrand több tíz kilomèteren át, de sétány, móló, kikötő , netán magaspart fantasztikus panorámával igenis van. Konkrétan nem tudok olyan települést , ahol ne tudnál kimenni a vízhez. (Na jó, Paloznak, de ott védett nádas van végig :)
2023. febr. 21. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!