A buszsofőrök mennyi jutalékot kapnak, ha náluk veszem meg a havibérletet? (pl. volán)
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 21:51
2/8 anonim válasza:
sztem sincs volánnál jutalékos rendszer
3/8 anonim válasza:
Semmit, ez első sorban azoknak van kitalálva, akik olyan településen élnek, ahol nincs buszállomás meg bérletpénztár, vagy pl. munkájuk miatt nem tudnak eljutni egy pénztárig nyitvatartási idő alatt.
(nem biztos, de én ezt gondolom)
4/8 anonim válasza:
A buszsoför ezért nem kap jutalékot, csak a munkája lesz több.
5/8 anonim válasza:
De bizony kapnak érte jutalékot. 100-200Ft/eladott bérlet, de függ a km-től is. Sőt, egyébként a jegy után is kapnak pénzt, de az tényleg szinte 0.
6/8 anonim válasza:
Van bérletértékesítési jutalék, de p.csa pénz.
7/8 anonim válasza:
Anno az én apukám 3 %-ot kapott a bérletbevétel után, meg egy csomó munkát...
8/8 A kérdező kommentje:
Azért is gondoltam,hogy kapnak jutalékot,mert múltkor kértem egy szívességet a sofőrtől,és ő megkért,hogy nála vegyem a következő havi bérletem.
2010. okt. 5. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!