Balaton melyik része felelne meg?
Figyelt kérdés
Minden évben Siófokon nyaralunk a családommal ( szüleim, 2 tesóm és én, idén jönne a bátyám barátnője is és az én párom így lennénk 7-en).
Kicsit már unalmas Siófok, viszont szeretnénk a Balatonnál maradni.
Van hasonló hely ahol azért bulizni is lehet, szép, napközben is lehet programozni és strandolni?
2023. febr. 6. 20:38
2/5 anonim válasza:
Én kipróbálnám egyformán az Északi és Déli partot. Ha meg mindkettő bejönne, évente rotálnám :)
3/5 Kései Sirató válasza:
Balatonfüredre menjetek, mindennek megfelel, amit írtál és jobb is, mint Siófok.
4/5 anonim válasza:
Mondjuk Balatonfüred nem annyira bulizós hely, de persze pár táncos hely akad. Viszont minden másban magasabb minőséget képvisel a város , mint Siófok, bár igazán őszintén a környező falvak a legjobbak.
5/5 Kései Sirató válasza:
4-es a környező falvak inkább családdal üdülőknek valók, nem bulizós helyek. Ami még bulizós, az nem falu, hanem város, mégpedig Balatonalmádi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!