Magyarország Velencéjén mit érdemes megnézni?
Figyelt kérdés
Délután megyünk Velencére szétnézni, de nem tudjuk mit érdemes megnézni. Tudnátok ajánlani esetleg éttermet is ami nem túl puccos? Inkább olyan középkategóriás, esetleg pizzéria, mindenre kíváncsi vagyok! :)2023. jan. 21. 11:39
1/5 anonim válasza:
A tripadvisor épp neked való.
Az egy weboldal.
2/5 anonim válasza:
Nem sok látnivaló van, inkább csak strandolni érdemes ott. A Velencei korzó (kisebb bevásárlóközpont) előtt homokos a strand, illetve ott van néhány büfé nyitva ahol ehettek lángost, hamburgert, melegszendvicset, sültkrumplit, halat, pizzát meg ilyeneket, illetve van forraltbor, alkohol, üdítő... Ha kicsit tovább mentek az úton a hegy tetején ott van a kilátó, ahonnan belátni az egész tavat.
3/5 anonim válasza:
Van pár romos/magán kastély, egy puccos homokos strand miniplázával, meg a bence hegyen egy túlárazott kilátó.
Maga a város szép, de sok turistalátványosság nincsen.
4/5 anonim válasza:
basszus, én meg itt töröm a fejem, hogy melyik város "Magyarország Velencéje", hirtelen azt hittem, ez valami becenév, mint a kálvinista Róma meg a Bodrog-parti Athén :D
5/5 anonim válasza:
4es Velence város a Velencei-tónál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!