Hova utazzunk nyáron a párommal?
Egyetemisták vagyunk, ezért pénzügyi kereteink vannak, de nagyon szeretnénk elmenni valahova nyáron nyaralni.
Tavaly Sóstón voltunk, most valahova máshova is szeretnénk menni.
Valakinek tapasztalat, ötlet? Szeretünk fürdeni, túrázni, a szép tájakat, és persze jókat enni.
Meséljetek, ti merre nyaraltatok, hol volt meglepő élményetek.
Nógrádi meg baranya- megyei zsákfalvak.
Magával ragadó szépségek az ottlakókkal együtt.
Karancslapujtő nem rossz tipp, onnan jókat lehet túrázni, bár akkor már inkább Somoskőn szállnék meg.
Hajdúnánáson leginkább a fürdő a vonzerő, arrafelé inkább Debrecen lenne az én tippem vagy Hajdúszoboszló.
Jászkarajenő szerintem érdektelen, javaslom helyette Tiszakécskét.
Csákánydoroszló már jó bázis egy őrségi kalandozáshoz, de ha autó nélkül mentek, akkor Őriszentpéter a legjobb a térségben. (Bár nyilván emiatt drágább is.)
Nógrádi zsákfalu tekintetében Diósjenő kvázi az, remek túralehetőségekkel. De Mátranovák is jó e tekintetben. Baranyai zsákfalu kategóriában pedig Kán fantasztikus pihenőhely.
Menjetek el Visegrádra a Dunakanyarba, vagy Szilvásváradra.
Ha még nem jártatok Lillafüreden, az is gyönyörű hely, kisvonatozni is lehet.
Mivel azt irtad, egyetemista vagy, sőt kedves párod is az, ezért szerintem nem istenkáromlás, ha nem a magyar prérit bámuljátok, hanem vesztek egy rendes repjegyet valamelyik Európai célpontra. Ha mostantól kb annyi szorgalmat fektetsz belé, mint bármely zh-dba, akkor találsz irányonként 10eFt alatt repjegyet. Kb április, májusban.
Addig okosodj, és kérlek hagyd meg Karancslapujtőt a teljes Jászságot, az Alföldet és a Tisztántúlt az ott élőknek, és a Parasztoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!