Hova utazzunk a párommal?
Sziasztok,
(először is, nem tudom, hogy jó kategóriába írom-e a kérdést, lehet, hogy az utazásban jobban megállná a helyét).
a párommal nemrég jegyeztük el egymást, és amint biztonságosnak ítéljük meg az utazást (nyilván, erre nyárig biztosan nem kerül sor), szeretnénk együtt elutazni valahova.
most utaznánk el először kettesben, így az lenne a kérdésem, hogy ki milyen romantikus helyet ajánlana? ti hol voltatok először közösen külföldön?
Mi Amsterdamon, esetleg Párizson gondolkodtunk, de nem biztos, hogy tudunk annyit félretenni, úgyhogy minden lehetőséget figyelembe szeretnénk venni.
(Tudom, még nincs aktualitása a kérdésnek, de olyan jó álmodozni erről picit..)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Párizs, Velence, Korfu - ezek közül választanék.
Ha kocsival utaztok, akkor Párizs, vagy Velence a jó választás.
Ha repültök, akkor Korfu 40 percnyi repüléssel elérhető. A legzöldebb, legromantikusabb görög sziget, és a tenger színe is csodálatos árnyalatú kék.
Környező országokban: Erdély - Szováta és környéke, Vajdaságban a Palicsi tó.
Párizs is jó ötlet. Szerintem szép, sok látnivaló van. Biztosan nem fogtok unatkozni. Én Velencébe nem mennék. Iszonyat tömeg mindenhol. (bár ki tudja, hogy mi lesz majd, korábban ez volt) Nem biztos, hogy ezt választanám első közös útnak. Róma is nagyon szép, de az is zsúfolt.
Nekem még Brüsszel tetszett nagyon, és a környékén is vannak jó helyek, pl. Brügge.
Jelenleg álmodoznék a helyedben két kettyintés közt.
Semmiképp nem abból indulnék ki, most hova és mennyiért kapsz szállodát, repjegyet stb.
Ha kevés pénzed van, induljatok neki a Balkánnak, vagy induljatok keletre.
A helyedben megnézném, merre mennek fapadosok, elhinném, hogy igenis van és lesz 5000 forint alatti repjegy, és álmodoznék.
De semmiképp nem Amszterdamról (sz-szel).
Álmodoznék szállásfoglalásról is, amihez airbnb épp tökéletes lesz nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!