Magyarország miért ilyen unalmas hely, mindenki magába van fordulva, még szórakozni se tudunk? Emberek szellemi szinvonala is a béka segge alatt van, shakenexpresso meg ilyeneken röhögnek, de miért?
Figyelt kérdés
Voltam jópár helyen a világban Európán és Amerikán belül is, és azt vettem észre hogy mi még szórakozni se tudunk, ott vannak pl. a britek akik nyaranként ellepik Mallorcát, aztán kiabálnak menetelnek az utcákon, de a buli is más pl. Londonban. Itt meg nagyjából az van hogy iszunk drogozunk, aztán kész, semmi hangulat.#Magyarország #shakenexpresso
2022. dec. 26. 13:26
1/20 anonim válasza:
Mi a tököm az a shakenexpresso, és mitől vicces?
Nincs ok az ünneplésre.
2/20 anonim válasza:
shaken expresso AZ UJ KEDVENCEM! 😍😲🤪
3/20 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/shorts/sN6Sktv6wnE
Egy amerikában élő magyar lány mondta ezt, és most hú ez aztán nagyon nagy dolog, ezen kell röhögni tudatlan idiótáknak....
2022. dec. 26. 13:45
4/20 anonim válasza:
Hidd el, hogy mindenki jóval vidámabb lenne, ha hasonló nagyságú lenne a jövedelmük mint a nyugati országokban.
5/20 anonim válasza:
Akkor áruld el, Kedves Kérdező, hogy szerinted milyen a "jó" szórakozás!
6/20 anonim válasza:
Ez nem vicces hanem kinos. Es ami masnak kinos arrol szeretunk beszelni. Nem is a kijelentesrol hanem az expresso szoval valo magyarazkodasarol, amiben meg azt sem tudja, hogy ez nem egy ango kifejezes. Viccet csinalt magabol mi pedig a viccen nevetunk. Nem baj hogy rosszul mondta ki, knkabb az, hogy utanna lejaratta magat mert ha nem reagal a sajat botlasara akkor mar senki sem foglalkozna vele csak a nykmorek ferfi tiktokosok akik azt hiszik lesz beloluk ugy is sztar hogy nincs mit kitenni. SajnalotosAN VICCES ez is.
7/20 anonim válasza:
Nem tudom, én speciel tudok szórakozni . Szóval annyira mégsem rossz hely ez.
8/20 A kérdező kommentje:
4-es én már ebben sem vagyok biztos, azért vannak kultúrális külöbségek, egy amerikai meg angol folyamatosan mosolyog, minden happy neki. Sose panszkodik, nálunk panaszáradat van, nem hiszem hogy ez változhat sokat.
2022. dec. 26. 17:11
9/20 anonim válasza:
Tehát te béna, drogos társaságokba jársz és ezért kollektíven a magyar nép a hibás.
De azért essünk hasra a brit suttyók előtt a kamumosolyuk és a mallorcai bebaszós túráik miatt.
10/20 NTBS válasza:
Nem unalmas, csak mi sírva vigadunk régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!