Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatonfüreden hogyan lehet...

Balatonfüreden hogyan lehet szállást találni nyárra?

Figyelt kérdés

Kihalásos alapon mennek ezek? Csak mert a jól ismert hirdető oldalakon csak kb csak a szálláshelyek 5%-át mutatja, ha abból indulok ki, hogy a lakóépületek legnagyobb része nyáron szállás.

Hasonló kérdésem van siófokot illetően is, mondjuk ott trükkösebb a helyzet, mert pont balaton sound idején tudnék menni (de nem azért) és emiatt a teljes környéken emelt árakkal mennek, de nem hiszem hogy ezt meg lehet játszani úgy, hogy nem csak a balaton sound látogatók jelentik a teljes keresletet, úgy értve, hogy akit nem érdekel a sound az miért kellene, hogy miattuk többet fizessen?

2022. dec. 12. 22:47
1 2
 11/12 anonim válasza:

Siófokra nem tudok példát mondani. Balatonfüredre igen. Van ilyan ia, higy akciósan lehet szobát foglalni, de nem mindenhol.

1. Marina

2.Margaréta hotel

3.Hotel Golden Lake Resort (ez egy picit drágább, de megéri sztm.)

4. Flamingó hotel

5. Annagrand hotel

6.Annabella hotel

Ezek közül van amelyiknek magasabb és van amelyiknek alacsonyabb, de szerintem mindegyik jó.

Amit személyesen ajánlok ezek közül és még egyet:

1.Hotel Golden Lake Resort

2.Margaréta hotel

3. Annagrand Hotel

+1 Füred hotel

Remélem tudtam segíteni

Mindedhol van wellnes, a legtöbb a Balatonparton van, vagy a 71.sz. főút mellett, ami jó elhelyezkedés.

2023. jan. 24. 21:14
 12/12 A kérdező kommentje:

az annabellaba foglaltam mert bar nem modern de ellenben retro es nekem a retro balaton erzes fekszik

ismeroseim halalba oltogatnak h balatonert miert fizetek ennyit mikozben random apartmanok felannyiba se kerulnek

hat en nem igy tapasztalom mert atlagos esetben max 30% olcsobb csak

2023. jan. 24. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!