Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatonfüreden hogyan lehet...

Balatonfüreden hogyan lehet szállást találni nyárra?

Figyelt kérdés

Kihalásos alapon mennek ezek? Csak mert a jól ismert hirdető oldalakon csak kb csak a szálláshelyek 5%-át mutatja, ha abból indulok ki, hogy a lakóépületek legnagyobb része nyáron szállás.

Hasonló kérdésem van siófokot illetően is, mondjuk ott trükkösebb a helyzet, mert pont balaton sound idején tudnék menni (de nem azért) és emiatt a teljes környéken emelt árakkal mennek, de nem hiszem hogy ezt meg lehet játszani úgy, hogy nem csak a balaton sound látogatók jelentik a teljes keresletet, úgy értve, hogy akit nem érdekel a sound az miért kellene, hogy miattuk többet fizessen?

2022. dec. 12. 22:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

"ha abból indulok ki, hogy a lakóépületek legnagyobb része nyáron szállás"

Csakhogy ez a föltevés hibás. Így már meg is van a magyarázat: nincs annyi szálláshely B.füreden, mint amennyit te elképzelsz magadnak.

2022. dec. 13. 00:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"akit nem érdekel a sound az miért kellene, hogy miattuk többet fizessen?"

A szállásadót nem érdekli az érdeklődési köröd, ráadásul hülye lenne csóróknak kiadni, miközben megnövekedett a kereslet a szállásra!

Csak halkan megkérdezem, hogy pl. a benzinkúton is reklamálsz azzal, hogy téged nem érdekel az, hogy megnőtt a kereslet az üzemanyagokra, neked akkor is 480-ért adjanak?!

2022. dec. 13. 11:30
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Balatonfüreden meg Siófokon, főidényben, de ócsón.

Igazi proli.

2022. dec. 13. 11:32
 4/12 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Balatonfüred város, rengeteg ember él ott, ez a lakóhelyük, csak egy része nyaralóövezet.

A szállás.hu-n van elég szállás, azok miért nem jók neked?

2022. dec. 13. 12:05
 5/12 A kérdező kommentje:

hát öcsém, nekem eddig is drágán adták a benzint, igaz cégautóval járok igy nem fáj

most nem akarok reklámot csinálni, de 3 ÉVIG a zamárdi hethland üdülőbe jártunk, ami egy vasutas szakszervezeti üdülő, de bárki foglalhatja és balaton sound idején is csak ilyen 23 ezer forint per éj volt egy 3 ágyas tégla bungalow, és ez a hely a parton van, saját strand, 10 percre a sound bejárattól.

És a főépületben lévő légkondis szobák sem voltak sokkal drágábbak

Saját étterme is van.

Tavaly beugrott az üzemeltetésnek, hogy a sound alatt drágábban kellene adni, és 2,5x-esére emelték az árakat. Nekem volt egy előtte év novemberben megtett foglalásom még a régi áron, és jöttek egy olyan kamu sztorival, hogy csőtörés van, és nem tudják átadni a szobát.

Mindezt 4 nappal a tervezett látogatás előtt!

Végülis egy kis puhitás hatására megadták a szobát a régi áron, mondván hogy sikerült időben elháritani a beázást.

Természetesen beavatkozásnak semmi nyoma nem volt a szobában, és a takaritók gyanútlanul elmondták, hogy előtte nap még gyerek turnus volt ott.

Szóval röpke 10év késéssel esett le ennek az egyébként elég jó helyen lévő üdülőnek, hogy soundon lehet pénzt keresni.

Nem mintha amugy tavaly az emelt áron olyan sokat kerestek volna, mivel összesen 5 bungalóban voltak EGYÁLTALÁN a 18-ból!

Meg ha nem hirdeti magát nemzetközi helyeken, akkor mit vár? Hogy tolongani fognak a belga/holland fiatalok?

Másik kedves helyem a siófoki hotel európa, ahol még májusban is be tudom mondani, hogy a 11-en nyugatra néző szobát szeretnék légkondival és ők meg visszairnak, hogy oké 25 / éjszaka. És ez egy saját stranddal rendelkező szálloda, a legmagasabb siófokon, és a sétánytól 5 perc. Hasonló adottságokkal és foglalhatósággal rendelkező de egy csillaggal magasabb hotel panoráma is jó.

De például anno csajom is elvitt a soundra és már januárban lefoglalta a bejáratott terinéni jellegű apartmant és valami 80 ezret fizetett 4 vagy 5 éjszakára (nem emlékszem)

Utolsó napra (hétfő) meg kioffolt bennünket jogtalanul az apartmanos, mert gondolom jött az új turnus és be volt nézve a foglalhatóság a kis kockás füzetében.

Na akkor átmentünk utolsó éjszakára a wellamarinba **** és mit ad isten pont volt egy szoba, de 60 ezer / éjszaka

Ugyhogy én nem éppen a csóringer balatoni üdülő vagyok, mondjuk nekem még csak azért érdekes a hely, mert gyerekkoromban nem vittek oda a szüleim és nem traumatizáltak a kispénzű családi nyaralások, mint feltehetőleg a legtöbb embert aki útálja a balatont.

2022. dec. 13. 18:18
 6/12 A kérdező kommentje:

illetve én anno azt is bejátszottam, hogy találtam egy régi oldalt a zamárdi szállásadók emailcimeivel és onnan én azt egy script segitségével kifejtettem és rejtett másolatban irtam több mint 100 zamárdi szállásadónak, hogy soundra tudnak e adni valamit.

Legtöbb természetesen az egész házat akarja kiadni lehetőleg 1-2-3 hétre. Jóhogynem már az egész szezonra nem?

2022. dec. 13. 18:24
 7/12 Kései Sirató ***** válasza:

Hú, de dörzsölt vagy, kérdező!

Viszont ha mindent tudsz, akkor minek írtad ki a kérdést?

Nem baj, hogy ellentmondás van a kérdésed és a megjegyzéseid között?

2022. dec. 14. 08:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Baszki! Kopogtass be minden házba, lakásba. Hátha találsz valamit!
2022. dec. 18. 13:55
 9/12 A kérdező kommentje:

8-as

siofokon anno kb ez történt 2014-ben haverjaimmal

le volt foglalva valami mami szállás és nagyon tré volt, ezért mondtuk h kösz de nem kell

és az utcán az első szembejövö mondott egy helyet, odamentünk és lett szállás egy ilyen medencés apartmanba. 6 ezer forint volt egy éj akkor, és pont akkor volt amugy a sound is. ÉRDEKES

2022. dec. 18. 17:37
 10/12 paradicsom31 válasza:
Szia. Én a Facebookon szoktam keresni ilyen csoportokat, pl: nyaralás a Balatonon stb. Tegyél fel ott kérdést, hogy van e szabad hely az adott időpontban, adott árig. :)
2023. jan. 22. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!