Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kinek mi a véleménye Veszprémről?

Kinek mi a véleménye Veszprémről?

Figyelt kérdés

Kérlek a válaszod után írd le, hogy mire alapozod a véleményed. PL:

Én környékbeli vagyok. Ott dolgozom. 42/F

Érdekelnek a turisták pozitív és negatív véleménye is mint az itt lakóké is.

Minden korosztály és társadalmi csoport véleménye is érdekel.

2022. nov. 1. 17:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Megfelelő helyszín lesz a kulturális fővárosnak?
2022. nov. 5. 14:55
 12/22 anonim válasza:
11%

Undorító hely.

Az egész város szerkezete olyan mint egy tál spagetti, de persze ezt csak akkor láthatod ha a Budapesti úti kátyúerdőn átjutsz úgy hogy nem hagyod ott a komplett felfüggesztésedet. Délután négy körül a belváros úgy bedugul az egész hogy kijutni a városból reménytelenség, szóval inkább maradj otthon. Aki egész életében szeretne szenvedni és a fél életét dugóban tölteni akkor ajánlom, mert a Budapesti úton a Burger King fontosabb volt mint egy jobbra kanyarodó sáv, hiszen az nem hoz pénzt.

Az lenne az utolsó hely ahova költöznék.

Már ha csak a megyébe teszem a lábamat, akkor is elkap a hányinger

2022. nov. 9. 23:30
 13/22 A kérdező kommentje:
# 12 szerintem téged valami nagy lelki megrázkódtatás ért Veszprémben.
2022. dec. 9. 17:00
 14/22 anonim válasza:
0%
13-as komment/kérdező... A 12-esnek teljesen igaza van, én itt élek, és egy az egyben ugyan azt kommenteltem volna, mint a 12-es csak ő gyorsabb volt nálam. Ez egy élhetetlen koszfészek, buta, koszos, putris emberekkel.
2023. jan. 12. 15:32
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én turistaként szeretem, szép a belváros, nagyon természetközeli sok része, szép helyen fekszik, nyugis, tiszta, biztonságos (sok más városhoz viszonyítva), és a tömegközlekedése is jónak tűnik, de élni nem tudom milyen lehet ott
2023. jan. 15. 22:06
 16/22 Kései Sirató ***** válasza:
73%
Veszprémi vagyok és a várost erőteljesen leszóló válaszolok attól voltak kiakadva, hogy qaz egész belvárost felújították, mármint az utakat aszfaltozták kb 2-3 hónapig és addig természetesen nem volt zökkenőmentes a közlekedés. De már elkészült és most már az utak is jók, simák, jó itt élni vagy 30 ok miatt, én szeretem.
2023. jan. 16. 08:38
 17/22 A kérdező kommentje:

16#

felsorólnál a 30 okból néhányat?

Melyik korosztályba tartozol?

2023. jan. 16. 17:44
 18/22 Kései Sirató ***** válasza:

17-nek

7-es és 16-os is én vagyok, milyen szegmense érdekel a városnak? Csak úgy általában?

- Vadiúj majdnem az egész város aszfaltburkolata

- mostanában sok új modern, biztonságos játszótér épült

- a veszprémi utcazene fesztivál minden évben kb 1 hetes folyamatos programot jelent a zenét kedvelőknek

- nagyon jól szervezettek a pályaválasztási nyílt napok és kiállítások

- nagyon sok bölcsőde, óvoda van (néhány magánóvoda és magánbölcsőde is van), nem kell aggódni, hogy a kisgyerekeket hogyan helyezik el az anyukák, ha szülés után vissza mennének dolgozni

- számos - egész évben nyitvatartó - étterem van

- 2023-ban Veszprém Európa kulturális fővárosa, idél egész évben extra rendezvényeken lehet részt venni

- bicikliút köti össze Veszprémet 3 különböző településsel, az egyik a Balatonra megy le

- sok a munkalehetőség, kevés a munkanélküli

- sok igényes hotel és panzió van

- viszonylag közel van Bécs és Pozsony is

32/N

2023. jan. 17. 12:25
 19/22 Kései Sirató ***** válasza:

Itt megtalálod az Európa kulturális fővárosa témában a programokat:

[link]

2023. jan. 17. 12:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten jó véleményem van, jó hely, lehet sziklát mászni, nagyon szuper kalandpark is van a közelben, a Balatonfüred felé vezető út mellett. Nem egy unalmas hely..
2023. jan. 17. 13:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!