Kinek mi a véleménye Veszprémről?
Kérlek a válaszod után írd le, hogy mire alapozod a véleményed. PL:
Én környékbeli vagyok. Ott dolgozom. 42/F
Érdekelnek a turisták pozitív és negatív véleménye is mint az itt lakóké is.
Minden korosztály és társadalmi csoport véleménye is érdekel.
Undorító hely.
Az egész város szerkezete olyan mint egy tál spagetti, de persze ezt csak akkor láthatod ha a Budapesti úti kátyúerdőn átjutsz úgy hogy nem hagyod ott a komplett felfüggesztésedet. Délután négy körül a belváros úgy bedugul az egész hogy kijutni a városból reménytelenség, szóval inkább maradj otthon. Aki egész életében szeretne szenvedni és a fél életét dugóban tölteni akkor ajánlom, mert a Budapesti úton a Burger King fontosabb volt mint egy jobbra kanyarodó sáv, hiszen az nem hoz pénzt.
Az lenne az utolsó hely ahova költöznék.
Már ha csak a megyébe teszem a lábamat, akkor is elkap a hányinger
16#
felsorólnál a 30 okból néhányat?
Melyik korosztályba tartozol?
17-nek
7-es és 16-os is én vagyok, milyen szegmense érdekel a városnak? Csak úgy általában?
- Vadiúj majdnem az egész város aszfaltburkolata
- mostanában sok új modern, biztonságos játszótér épült
- a veszprémi utcazene fesztivál minden évben kb 1 hetes folyamatos programot jelent a zenét kedvelőknek
- nagyon jól szervezettek a pályaválasztási nyílt napok és kiállítások
- nagyon sok bölcsőde, óvoda van (néhány magánóvoda és magánbölcsőde is van), nem kell aggódni, hogy a kisgyerekeket hogyan helyezik el az anyukák, ha szülés után vissza mennének dolgozni
- számos - egész évben nyitvatartó - étterem van
- 2023-ban Veszprém Európa kulturális fővárosa, idél egész évben extra rendezvényeken lehet részt venni
- bicikliút köti össze Veszprémet 3 különböző településsel, az egyik a Balatonra megy le
- sok a munkalehetőség, kevés a munkanélküli
- sok igényes hotel és panzió van
- viszonylag közel van Bécs és Pozsony is
32/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!