Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tapasztalatokra lennék kiváncs...

Tapasztalatokra lennék kiváncsi . Mi a véleményetek a vintrica.com oldalról autópálya matricát vettem le is vonata a pénzt se semmilyen visszaigazolást nem kaptam róla . Kamu oldal ??

Figyelt kérdés

2022. aug. 6. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Miertcnem a hivatalos oldalon vetted?

Nyilvan kamu...

2022. aug. 6. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kamu oldal. Rendszám alapján le lehet kérdezni, hogy van e matrica.
2022. aug. 6. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
De minek bármilyen közvetítőt használni?
2022. aug. 6. 21:57
 4/5 anonim válasza:
nem kamu az oldal kapnod kelett tőlük visszaigazoló emailt amiben ott van minden adat de le is lehet az oldalukról tölteni az igazolást is és a számlát is
2022. okt. 28. 12:33
 5/5 anonim válasza:

Aki esetleg ehhez a kérdéshez tévedne, annak szól, hogy nem kamu oldal. Többször vásároltam vintrice-n keresztül matricát és semmi gond nem volt.

Most legutóbb Cseh és Szlovák matricát vettem és minden oké volt. Küldik a visszaigazolást meg minden.

Az első hozzászólónak meg csak annyit, hogy ez egy nettó hülyeség amit írt, hogy rossz dolog lenne más oldalon keresztül venni. Csehországi oldalon magyar rendszámmal 8900 lett volna a 10napos matrica. Vintrica-n keresztül csak 5900 minden díjjal együtt.

És más oldalon is csak 6400 volt ha jól emlékszem. Szóval kis utánajárással, lehet olcsóbbat talalni, mint a "hivatalos" oldalon.

(Ne kérdezzétek, hogy működik a rendszer, de sokadik alkalom, hogy a vintrica-n olcsóbb a matrica :D)

2023. dec. 27. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!