Egerből Zamárdiba mennék kocsival. Mennyi az autópálya-dij erre a szakaszra összesen? (10-napos)
Figyelt kérdés
2020. júl. 22. 16:34
1/14 anonim válasza:
10 napost vegyél, az ára fenn van mindenhol.
2/14 anonim válasza:
A 10 napos matrica orszagos ervenyu, barmelyik autopalyat hasznalhatod vele, 3500 HUF. Ugy kb. 20 eve igy van...
3/14 anonim válasza:
most nem nézem meg, de emlékeim szerint 3500 ft. persze ez személygépkocsira érvényes ár
4/14 anonim válasza:
Ha egyszer utazol, vegyél 10 napos országos matricát 3500 Ft-ért.
Ha többször utaznál ezen a távon, Heves, Pest és Fejér megyei matricák feltétlenül szükségesek, Somogy megyei pedig inkabb kényelemből kell, az tehát 15-20 000 Ft egy évre. Ha másfelé is gyakran autópályán mennél, az éves országos matrica 42980 Ft.
5/14 anonim válasza:
Erre a szakaszra ugyanannyi mint a többire.
Komolyan nem értem, hogy egyesek ennyire nincsenek tisztában alapvető kérdésekkel és még életben vannak.
6/14 A kérdező kommentje:
5-ös: Mitől lenne ez alapvető kérdés valakinek, aki most vette az első kocsiját és még sosem vett autópályamatricát? Tudsz kovászt készíteni? Nem? Csodálom, hogy még életben vagy!
2020. júl. 28. 11:49
7/14 anonim válasza:
Nem kell fejből tudni! De mondjuk beírni a google-ba, hogy autópályamatrica, ehhez kb. egy hatéves gyereknek is megvan a tudása...
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor te minek jársz a Gyakorira? Miért nem nézel meg mindent a Google-ban? Trollkodni jársz ide, te hülye bunkó.
Megsúgom, hogy sokmindenre sokkal gyorsabban kapsz itt konkrét választ, mintha a Google-ban olvasgatsz.
2020. júl. 28. 15:21
9/14 anonim válasza:
Azok kérxeznek itt ilyen alapvető dolgokat, akik hadilábo állnak az értelmező olvasásyal. Plusz lusták kibogarászni egy weboldalon az infót, ami ott van.
10/14 anonim válasza:
Én meg azt hittem, hogy a jogosítványt kötik valami minimális iskolai végtettséghez. De úgy látszik tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!