Egerből Zamárdiba mennék kocsival. Mennyi az autópálya-dij erre a szakaszra összesen? (10-napos)
"sokmindenre sokkal gyorsabban kapsz itt konkrét választ, mintha a Google-ban olvasgatsz."
Na igen, akinek nehezen megy az olvasás, meg a hasznos információ kiszűrése, annak esetleg tényleg fennállhat ez...
De beírni három keresőszót, és kattintani egyet ez 2 mp. És ott a megoldás.
Ellenben itt beklikkelgetni a sok kategóriát, meg megfogalmazni a körmönfont kérdést, az nem két mp. És várhatsz, hogy beesik-e olyan válaszoló, aki tudja a kérdésedre a választ..
Szóval ez az állításod megbukott.
"Azok kérxeznek itt ilyen alapvető dolgokat, akik hadilábo állnak az értelmező olvasásyal. Plusz lusták kibogarászni egy weboldalon az infót, ami ott van."
Úgy látom, te az írással állsz hadilábon! :DDD
"Én meg azt hittem, hogy a jogosítványt kötik valami minimális iskolai végtettséghez. De úgy látszik tévedtem."
Én meg azt hiszem, akinek minimális iskolai végzettsége van, az értelmezi a kérdést a Gyakorin, és arra válaszol, ha tud. Ha nem tud, akkor nem válaszol. Na persze itt van a low-class személyiségzavaros troll is, mint te....
Ja, persze... az a troll, aki megállapítja, hogy egyes kérdezők funkcionális analfabéták...
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!