Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Egerből Zamárdiba mennék...

Egerből Zamárdiba mennék kocsival. Mennyi az autópálya-dij erre a szakaszra összesen? (10-napos)

Figyelt kérdés

2020. júl. 22. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%

"sokmindenre sokkal gyorsabban kapsz itt konkrét választ, mintha a Google-ban olvasgatsz."

Na igen, akinek nehezen megy az olvasás, meg a hasznos információ kiszűrése, annak esetleg tényleg fennállhat ez...

De beírni három keresőszót, és kattintani egyet ez 2 mp. És ott a megoldás.

Ellenben itt beklikkelgetni a sok kategóriát, meg megfogalmazni a körmönfont kérdést, az nem két mp. És várhatsz, hogy beesik-e olyan válaszoló, aki tudja a kérdésedre a választ..

Szóval ez az állításod megbukott.

2020. júl. 28. 21:12
 12/14 A kérdező kommentje:

"Azok kérxeznek itt ilyen alapvető dolgokat, akik hadilábo állnak az értelmező olvasásyal. Plusz lusták kibogarászni egy weboldalon az infót, ami ott van."

Úgy látom, te az írással állsz hadilábon! :DDD

2020. júl. 29. 00:16
 13/14 A kérdező kommentje:

"Én meg azt hittem, hogy a jogosítványt kötik valami minimális iskolai végtettséghez. De úgy látszik tévedtem."

Én meg azt hiszem, akinek minimális iskolai végzettsége van, az értelmezi a kérdést a Gyakorin, és arra válaszol, ha tud. Ha nem tud, akkor nem válaszol. Na persze itt van a low-class személyiségzavaros troll is, mint te....

2020. júl. 29. 00:21
 14/14 anonim ***** válasza:
45%

Ja, persze... az a troll, aki megállapítja, hogy egyes kérdezők funkcionális analfabéták...

LOL

2020. júl. 29. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!