Mennyibe kerul egy nagy a Balatonon?
Figyelt kérdés
Holnap reggel megyunk a Balatonra -nem tudom melyik reszere- (este jovunk is haza). Annyit tudok, hogy kb 1500ft a belepo a strandra.
Nade mennyibe kerul egy jo kajalas egy felnott es egy gyerek (2eves)szamara?
Mondjuk 5000ftbol meglennek? (A belepo aran kivul)
A nap tovabbi reszeben mar az otthonrol hozottat ennenk, innank
2022. aug. 6. 13:37
1/10 anonim válasza:
Szerintem elég annyi egy kisebb kajára.
2/10 anonim válasza:
Hát attól függ mit esztek. Egy pizza ára általában 2000Ft. Szerintem azért vigyetek egy kicsivel több pénzt.
3/10 anonim válasza:
Egy hekk körettel talponállóba 4000 Forint alatt volt pár fillérrel. Egy sajtos-tejfölös lángost 1900-ért ettem. A hideg sör és az üdítő is aranyárban van. Én ha tudnék kicsivel több pénzt vennék magamhoz.
4/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk gyrostalra vagy hamburger+sultkrumpliragondoltam, meg egy fagyi a kisembernek.
Ennel tobbet most nem tudok sajnos raszanni😅
2022. aug. 6. 16:13
6/10 anonim válasza:
Hát egy normál adag sült krumpli 700Ft volt a fagyi meg mint itthon ilyen 400-450Ft a többit nem tudom
7/10 A kérdező kommentje:
Alsoorson voltunk, gyrostal+leves+fagyi+sor kijott 5000bol😄
2022. aug. 7. 23:08
8/10 A kérdező kommentje:
Ja a hekk az egyik bufeben 6400 volt azthittem dobok egy hatast
2022. aug. 7. 23:08
9/10 anonim válasza:
Most jöttem haza Siófokról. Gyrostál 3600 Ft volt, Gyros box (kb.fele annyi mennyiség) 2800 Ft.
Palacsinta darabja 500, fél liter víz 500. Sajtos lángos 1500.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!