Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Sho Beach kopaszi gát, mi a...

Sho Beach kopaszi gát, mi a véleményetek a helyről?

Figyelt kérdés

3 évvel ezelőttig rengeteg ember járt oda napozni, kicsit megmártózni bokáig a dunában.

Ha már fél métert bementél, egyből jött a vizirendőr, hogy megbüntet, mert "nagyon veszélyes a víz, egészségre ártalmas, mind meghaltok".

Tavaly ledobtak oda két konténert, csináltak egy tereprendezést, nesze paraszt, 3500ért fürödhetsz a dunában. Kaját, innivalót nem vihetsz be magaddal, mert egyből letámad az őr, vegyed a drága benti kaját. Egy napágy 2000 ft, kabin 1000 ft...

2022. aug. 4. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is röhejesnek találom, hogy Bp egész területén tilos a fürdés a Dunában, mert hogy nem jóminőségű a víz - bezzeg ott, az öböl legvégén (ahol gyakorlatilag bepállik a víz, nem mozog) meg hirtelen kiváló minőségű... :-D

Amúgy mi a gát végén simán szoktunk fürödni. A nagy Duna oldalán.

Meg Albertfalván is, kb. a hosszúréti patak befolyása fölött. Esetleg Nagytétényben a régi strandon (Kastélypark alatt)

2022. aug. 4. 11:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Néha látom, hogy fürdenek a túloldalt, gyerekként engem is levitt nagyfaterom.
2022. aug. 4. 11:51
 3/3 anonim ***** válasza:

A stranddal szemben könnyebben észrevesznek a parkőrök.... De ilyen melegben simán megfürödnék én is, ott is.

Amúgy a Rómain tavaly óta van ilyen szabadstrand, ingyenes... .

[link]

2022. aug. 4. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!