Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi a vèlemènyetek a Ellipsum...

Mi a vèlemènyetek a Ellipsum Élményfürdő Miskolctapolcáról?

Figyelt kérdés
Úgy èrtem, Megèrie? Jó hely? Rossz hely? Drága? Ha jó mi jó benne? Ha rossz mi rossz benne? Mit èrdemes ki próbálni?

2022. ápr. 27. 23:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy ha tudtok jobbat?
2022. ápr. 27. 23:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Olvasgasd Google Térképen a véleményeket.
2022. ápr. 28. 05:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Miskolciként sírok, amikor azt hallom, ha valaki ebbe a túlméretezett betonkockába jön nyaralni a gyönyörű Barlangfürdőnk helyett. Ennél még az is jobb, ha a demjéni, barlangfürdőnek csúfolt betonalagútba mész.
2022. máj. 1. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Kicsit keso talán :)) mi máshonnan mentünk, vagyis nem én, a nővérem. Abszolút drága . Mi épp minap voltunk a barlang fürdőben, de az is csalódás volt. Pedig esküszöm nem vagyok kritikus.

A nővérem Ellipsumban volt , ott drágább a belépő, ezzel kb a felet tudod ki elvezni a komplexumnak, végeredményben ok is csalódtak. De ott talán több az étkezési és hasonló lehetőség . Gyerekkori elmenyem volt Miskolctapolca, nagy reményekkel mentem, de nincs megszervezve, se nem biztonságos és nem tiszta …

2022. júl. 22. 02:23
 5/6 anonim válasza:
Egy ízléstelen szar, és természetesen pofátlanul drága! Trendiskedő, pénzveretős divatmajmoknak való, nem értelmes, jó ízlésű embernek!
2023. okt. 31. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem jó, húgom be le is pisilt mikor ott voltunk.
2024. máj. 22. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!