Egy Budapesti lakos az élete során bejárja vagy bejárhatja Budapest minden negyedét illetve utcáját?
Az átlag született budapesti lóf@$zt nem tud Budapestről.
Ha azt mondom némelyik, a város masik végén lakó fővárosinak, hogy XVII. kerület vagy Budatétény, csóválni fogják a fejüket. Sőt, olyan, a legtöbb vidékről leköltöző számára evidens helyeken is megakadnak, mint az Örs vagy akár a Boráros tér.
Én ennél szerencsére jóval többet tudok, tini és egyetemista koromban elég alaposan megismertem a várost, miután viszonylag messzi gimibe jártam, haverokhoz, barátnőkhöz mentem.
Minden utcában biztosan nem jártam, talán minden negyedben sem, de az összes kerület már rég megvolt. Akár magam vezetek, akár tömegközlekedem, tudom fejből, hogy merre kell elindulnom a belváros vagy hazafelé - még ha magamtól nem is feltétlenül a legcélszerűbb megoldást valasztom.
Bocs, de ki az az idióta aki minden utcát be akarna járni a városában??
Max. ha fizetnek érte.
Azt meg mifelénk postásnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!