Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tényleg ennyire idióták az...

Tényleg ennyire idióták az emberek? 40 fokban 5 órát ülni a dugóban egy kád vízért, amit Balatonnak hívnak?

Figyelt kérdés
Csak engem nem hoz lázba hogy 1 törölközőnyi helyért harcoljak a strandon meg 1 órát várjak szabad asztalra egy menüért a nyűves Balatonon?

2022. júl. 23. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%
6-os, valamelyik mávos főfsz kiadatta, hogy senki se induljon útnak a hőség miatt, ha nem muszáj. Ehhez képest a MÁV a mai napot lehozta mindkét parton úgy, hogy a legnagyobb spét 25 perc volt (az is külföldről áthozott) és a vonatok 95 százaléka 10 perc késésen belül maradt. Az M7-esen meg ment a piknik. Persze én is majdnem autóval mentem...
2022. júl. 23. 16:28
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

"40 fokban 5 órát ülni a dugóban egy kád vízért, amit Balatonnak hívnak?"

Az 5 óra az nem 5 óra, hanem oda-vissza 2-2,5 óra ami simán kibírható. Egyetemről hazajárnom csak az oda út volt 4-5 óra és ugyanennyi vissza.

Nem feltétlenül ülsz dugóban de ha mégis akkor meg ott a klíma, rögtön nem 40 fok van.

Cserébe meg ott van fél-egy napnyi kikapcsolódás, élmény, ami szubjektív dolog, nyilván nem csak a Balaton létezik, mint ahogy nem kötelező a panelban maszturbálni egész nap.

2022. júl. 24. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!