Miért nyaralna akárki is a NER-paradicsomban, az iszapos, privatizált és túlárazott Balatonnál, amikor a külföldi nyaralás olcsóbban jön ki és legalább nem kell fideszes politikusok közpénzzel telitömött számlájára fizetni?
A Balaton gyönyörű, de az van, hogy nehéz élvezni amikor a törölközőm sarka egy másik, idegen ember törölközőjéhez ér.
Nekem túlságosan zsúfolt, így nem kikapcsolódás.
Nem lehet kijelenteni, hogy a balatoni nyaralás drága, a külföldi pedig olcsóbb, mert a nyaralas sok mindentől függ.
A Balatonon is van olcsó meg nagyon drága szálláshely, ahogy pl. az Adrán is. Ez csak szervezés kérdése.
Egyébként én inkább fizetek egy pocit többet egy adriai nyaralásérrt, mint picit kevesebbet a balatoniért-bár igaz, én itt élek a Balatonon.:D
10 éve voltam utoljára a Balcsin. Azelőtt meg... passz, talán akkor is 10 éve. A következő 10 évben egyszer meglátogatom, cska hogy tartsam a rendszert:D
Deee nekünk a Velencei-tónál van nyaralónk. Nekem sokkal jobban bejön a Velencei-tó, mint amire a Balcsiból emlékszem.
Igaz, ezt is elkezdték lebetonozni, hogy a.....macskarúgjamegőket (cenzúra:D). Nem értem mi a francért kell minden szép helyet lebetonozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!