A Zrínyi út megállja valóban a helyét a világ legszebb utcái listáján?
Az épületek a 19.századi klasszicista épületekkel együtt valóban szép látványt nyújtanak, ami sok turistát vonzz. Ha innen nézzük, akár a Velencei lagúnával is vetekszik. Ez azonban attól is függ, honnan nézzük. A képen például nem látszik a bazilika melletti, primitív minimalista épület (nem az a nagyon csúnya, ami nagyon rontaná a városképet, de lehetne akár egy szép épület is a helyén). Továbbá az utca másik vége se látszik a képen, ahol azért akadnak nem túl szép, modern épületek.
Szerintem igen, ide illik, szép utca.
Nekem 14 Bruges tetszett itt ebben a sorozatban a legjobban.
És jelentem, az 5 Mykonos csalás - a tengerrel a végén :))
Szubjektív, mint minden ilyen lista. Szerintem legalább a fele a „semmi extra” kategória, a többi viszont ütős, elég lett volna azokat betenni.
A teheráni inkább meghökkentő, mint szép (a hegyek gyönyörűek, de a szmog szagát szinte éreztem a képről).
Igazából azt vettem észre, hogy a képek nagy része várostól függetlenül az a tipikus "pillanatkép". Amibe beleillik a Zrínyi. Bármikor ha arra járok és benézek akkor azt mondom, hogy ez f..szán néz ki.
Aztán hogy a képek alapján ezek mennyire a világ legszebb utcái erősen relatív, a fele olyan, hogy itthon is simán tudnék lőni majdnem mindegyikhez hasonló utcaképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!